Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Filterteknik A/S

“Vi forenkler vores kunders hverdag gennem kundskab, kvalitet og effektive løsninger“

Filterteknik hjælper dig med højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsovervågning. Vi har en solid ekspertise inden for filtrering og handler direkte med de største filterproducenter f.eks. Fleetguard, Filtration Group og Lekang. 

Når du handler hos Filterteknik, er du sikret grundig vejledning og de bedste filtre til netop din maskine. Derudover kommer alle vores filtre med 12 måneders kvalitetsgaranti, og vi tager ansvar, hvis et filter, vi har leveret, forårsager skade på dit maskineri eller udstyr. 

Filterteknik har Danmarks største filterlager. Vi kan derfor levere alle de forskellige typer filtre, filterelementer eller filterpatroner, som du skal bruge – til alle maskinerne i din maskinpark.

Vi tilbyder filtre til maskiner i følgende brancher: 


Landbrug

Anlæg

Udlejning

Transport

Marine/rederier

Industri

Energi

Olie og gas

Fødevarer

Fritidsbåde

Skovbrug

Nemt og bekvemt at købe kvalitetsfiltrer

Med vores innovative kundeportal LFS kan du samle alle dine filterindkøb hos én leverandør. LFS hjælper dig med at finde de rette filtre til dine maskiner, og det er nemt og hurtigt at bestille dem online. Du har også mulighed for at lave din egen maskinliste med LFS, så du altid har styr på, hvilke maskiner du har i din maskinpark, hvor de er placeret og deres filterforbrug. 

God filtrering sikrer en bæredygtig produktion

Kvalitetsfiltre bidrager til mindre miljøbelastning og er samtidig rentable for virksomheden. Et godt filter fjerner partikler og urenheder og sørger for at komponenter og systemer holdes rene, hvilket forlænger en maskines levetid. Kvalitetsfiltre kan også være med at reducere olieforbruget i maskinerne, da ren olie ikke skal skiftes så ofte. Det er derfor en god idé at holde styr på sine filtre – både af hensyn til miljøet, klimaet og pengepungen.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.

Filterteknik – en del af Lekang Group

Filterteknik er en del Lekang Group, som er en ledende filterleverandør til anlæg, transport, industri, marine og offshore i Skandinavien.

I 2010 blev Lekang Group opkøbt af Indutrade AB. Indutrade AB er en industrikoncern, der leverer højteknologiske produkter og løsninger, som effektiviserer processer til kunder i en bred vifte af sektorer såsom industri, energi og lægemidler.  

Leverandør-kompetencer
Maskinservice og -reparation, Hydraulik service & reparation, Vedligehold og smøremidler

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame