Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Østli

Østli leverer nok branchens bredeste program af redskaber og udstyr til alle slags entreprenøropgaver indenfor nedbrydning, recycling og vej, byg og anlæg.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter når det kommer til: Neddelere, betonsakse, betonknusere, sortergrabbe, tiltrotatorer, skovle, fejemaskiner, sneplove, spredere & snekæder, hammere, polypgrabbe, beton & asfaltfræsere, redskabsfæster, ophæng og beslag.

Vi er også klar til at hjælpe med specialudstyr som fx. borestænger & kroner og andet mineudstyr, jernbaneudstyr og isoleringsstøvsugere - det er bare at kontakte os, så finder vi udstyret du skal bruge!


Kvalitet fra A-Z

Hos Østli leverer redskaber og udstyr af højeste kvalitet fra anerkendte mærker og brands som fx.: Demarec, Oilquick, Holms, Arjes, Willibald, Kinshofer og Adler

Vi har langvarige samarbejder med seriøse leverandører og det betyder at vi kan levere kvalitetsproduktet, som du står og mangler - din produktivitet er vores fokus.


Service, sliddele og reservedele

Østli´s serviceorganisation er klar til at servicere, yde teknisk support og salg af sliddele til egne produkter samt andre fabrikater. Vi er leveringsdygtige af alle typer sliddele til konkurrencedygtige priser og vi tilstræber at lagerføre gængse sliddele, så vi kan levere hurtigt, når du skal bruge dem. 

Kontakt os, så vi kan finde en løsning!

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame