Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Vi præsenterer Egli hydrauliske magneter

12. jun. 2023 | Indrykket af Østli

Innovative og bomstærke magneter fra Schweiz

Del artiklen:

Vi er stolte over at være ny forhandler af redskaber fra Gebrüder Egli Maschinen AG. Firmaet Egli, som har hovedsæde og fabrik i Rossrüti i Schweiz. De har de seneste 30 år udviklet og produceret redskaber til entreprenørmaskiner i den kendte schweiziske kvalitet med egen udviklingsafdeling og produktion, i alt med mere end 70 ansatte.


Bredt produktsortiment fra Egli

Egli´s produktkatalog omfatter en lang række forskellige skovle, grabbe og sakse, men det er i første omgang Egli´s hydrauliske magneter vi hos Østli præsenterer på det danske marked, og supplerer hermed vores sortiment inden for redskaber til nedbrydning og recycling. Der er fire modeller at vælge imellem af robuste og velkonstruerede magneter med både stor effekt og slidstyrke - ikke mindst takket være den dobbelt ophængte og velventilerede generator, der sammen med detelektriske og hydrauliske systemer er velbeskyttet i det stærke chassis.


Egli hydrauliske magneter kan med fordel anvendes til:

  • Undgå skader på og nedslidning af dæk og andet materiel: brug Egli hydraulisk magnet til at holde orden på arbejdspladsen
  • Sortering af neddelingsmateriale giver en mere effektiv neddlingsproces og bedre kvalitet på slutresultatet - samtidigt nedsætter det slitage på neddeleren.
  • Gør lastning af metal enkel og effektiv


Kontakt os for yderligere info - og et godt tilbud: lars@oestli.dk eller tlf.: +45 2028 7271.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame