Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

Aksel Benzin A/S

Danmarks mest erfarne maskinleverandør

Aksel Benzin A/S blev grundlagt for mere end 60 år siden af Birthe og Aksel Benzin. I dag er vi Danmarks ældste og mest erfarne leverandør af anlæg til råstofindustrien og miljøsektoren. 

Vi rådgiver, servicerer og sælger knuse- og sortereanlæg, neddelere og opstakkere fra nogle af verdens førende producenter – blandt andet Powerscreen, Komptech, Telestack og Binder+Co.

Altid i øjenhøjde

Meget har ændret sig siden 1964, men ét er stadig det samme: Måden vi møder og taler med vores kunder på. I øjenhøjde – og helst ansigt til ansigt.

Vi er stadig en familieejet virksomhed, som ved, at kvalitetsprodukter, fleksibilitet og handlekraft er afgørende i en branche, hvor tid er penge, og driftsstop er dyre.  

Derfor arbejder vi hver dag på at give dig den bedste rådgivning, den bedste service og de bedste maskiner. 

Vores bedste reference

Men ét er ord, noget andet er resultater. Derfor er vores bedste reference de tusindvis af anlæg, vi i årtier har leveret, og som hver dag viser deres styrke i felten.

Har du lyst til at lære os bedre at kende, så klik her og læs "Benzin og Verdens gang i 50 år". Og har du fået lyst til at møde os ansigt til ansigt, så ring på 38 12 48 00.

Leverandør-kompetencer
Maskiner

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame