Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Guld, grus og grønne anlæg

10. nov. | Indrykket af Aksel Benzin A/S

En ildsjæl i Odsherred. Med guldkæde, guldringe og guldlogo på arbejdsjakken. Grus på hjernen. Og masser af grønne Powerscreen-anlæg!

Del artiklen:

”Vi er i en branche, hvor alle stort set laver det samme. Så folk kommer ikke igen, hvis de ikke kan lide dig, og du skal kunne stå inde for dét, du laver. Sådan har jeg altid haft det!” 

Ordene kommer fra Hans Henrik Pedersen – bedre kendt som Grusmesteren – der gennem halvandet årti har købt 7 mobile Powerscreen-anlæg hos Aksel Benzin A/S. 

Og han kunne ikke finde på at køre andet! Når han altså ikke hygger i sin pølsevogn, langer fadøl over disken eller giver ture på sin gamle traktor. For der må også gerne være tid til lidt sjov og ballade. 

Men der er ét særligt punkt, hvor Grusmesteren adskiller sig fra de fleste andre råstoffolk i branchen ...

Få svaret og læs portrættet om ildsjælen fra Odsherred lige her
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame