Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Højt forøget fokusområde

18. apr. | Indrykket af E&H - Entreprenør og Håndværk

E&H-messen intensiverer sit fokus på unge og rekruttering

Del artiklen:

E&H - Entreprenør & Håndværk intensiverer i år sin indsats for at tiltrække især unge til messen, der finder sted 13.-15. juni 2024 på messeområdet ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning. Entreprenør- og anlægsbranchen oplever en stigende efterspørgsel og har derfor brug for flere dygtige fagfolk i fremtiden. Derfor har E&H-messen fokus på at præsentere messen som en attraktiv platform for unge, der ønsker at uddanne sig inden for branchen.

Brancheforeningen Maskinleverandørerne glæder sig over E&H-messens øgede fokus på unge og rekruttering:

"Rekruttering er et fuldstændig afgørende parameter i rigtig meget af det, vi laver. Vores branche har altid været blandt de førende, når det gælder lærlinge og elever og dermed uddannelsen af vores egne folk og sikringen af branchens fødekæde," udtaler Klaus Nissen, branchedirektør, Maskinleverandørerne.

Maskinleverandørerne har planlagt aktiviteter rettet mod unge på messen, herunder en lærerig opgaveløsningsaktivitet, hvor besøgende kan prøve kræfter med en gravemaskine.

Desuden er Mercantecs Uddannelsescenter Ulfborg Kjærgaard til stede på messen for at præsentere den nye, treårige entreprenøruddannelse i samarbejde med DM&E. Uddannelsescenteret vil demonstrere nogle af de opgaver og maskiner, som eleverne arbejder med.

E&H-messen har også inviteret 30 skoler til messen for at øge opmærksomheden blandt unge. Der er desuden fokus på markedsføring rettet mod ungdommen på sociale medier for at tiltrække en bred vifte af unge mennesker til messen.

Kom og oplev E&H - Entreprenør & Håndværk, hvor du kan få indblik i de mange karrieremuligheder inden for entreprenør- og anlægsbranchen. Læs mere på ehmesse.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame