Lyt til artiklen:

Løftespecialist har indviet nyt værksted

00:00
Hastighed: ???x
03:08

Abonnementsartikel

Hos ASP Produktudvikling er rammerne tilpasset og effektiviseret, så der er bedre tid til nye innovationer.

Der er som sædvanlig fuld fart på produktionen, da Grøn Teknik en dag sidst i april besøger ASP Produktudvikling i Aars, hvor man for nylig har indrettet helt nyt værksted. Netop nu er indehaver Simon Sørensen og hans seks ansatte blandt andet i gang med at udvikle en ny version af virksomhedens populære hydrauliske vakuumløfter til fliser.

- Den får en helt ny og mere effektiv vakuumpumpe, som vi selv har udviklet, og så har vi ændret på nogle vedligeholdelseselementer, så brugeren lettere kan servicerer selv, fortæller Simon Sørensen til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med på E&H

Prototypen er snart klar, og han forventer, at den er med ASP Produktudvikling på E&H, så kunderne kan se den i aktion.

rich-media-2
Simon Sørensen (til højre) og Dennis Tedaldi med den ny vakuumpumpe til fliseløfteren i baggrunden. Foto: Torben Jastram.

- Vi kommer med et pænt setup på E&H. Vi låner en Case gravemaskine hos S.D. Kjærsgaard, så vi kan lave demokørsel med en række af vores produkter. Udstillingstraileren bliver fyldt med vores kraner og øvrige løfteudstyr, men vigtigst af alt er, at vi selv er der og er klar til en snak med kunderne. Vi er nemlig rigtig gode til at løse mindre individuelle opgaver af næsten enhver art, hvor både sikkerhed og effektivitet er tænkt ind fra start, fortæller han.

Nyt værksted

For nylig har virksomheden indrettet et helt nyt værksted hjemme på lokationen i Aars, med god plads til de tre klejnsmede. Effektive slibe- og svejsekabiner med kraner og solid udsugning sætter barren højt i forhold til indeklima og arbejdsmiljø.

- Vi har selv indrettet og bygget det hele, og vi har tænkt os rigtig godt om, inden vi satte det i gang, så vi er sikre på, at vi har fået den mest optimale løsning. Der er for eksempel indkøbt en ny automatsav, og vi har lavet solide stålhylder med udtræk, så man lettere og hurtigere kommer til materialerne. Alt for at optimere, effektiviserer og fremtidssikre virksomheden, fortæller produktudvikler Dennis Tedaldi som tilføjer, at effektiviseringen frigør tid, så der kan fokuseres mere på salgs- og serviceopgaver.

rich-media-3
Stålhylderne med udtræk gør det både nemt, hurtigt og komfortabelt at få fat i de tunge materialer. Foto: Torben Jastram.

Samarbejde med Kilver

Virksomheden udvikler løbende nye produkter, som skal øge fleksibiliteten hos brugerne og konstant sikre den mest effektive og skånsomme håndtering af tunge emner. En af de senest tilkomne opgaver er produktion af vejhøvle for en anden Aars-virksomhed, Kilver, der også importerer planeringsmaskiner fra HB Constructie & Machines BVBA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har et rigtig godt samarbejder med Kilver, og vi har udviklet produkterne i fællesskab, siger Dennis Tedaldi.

Som et nyt tiltag vil ASP Produktudvikling i gang med at lave små vedligeholdelsesvideoer på Youtube, hvor brugerne blandt andet kan se, hvordan man løser mindre problemer, skifter en rem eller lignende.

- Det skal være let og simpelt. Vi vil forsyne vores produkter med en QR-kode, som når den skannes viser direkte ind til den rigtige video, som så forhåbentlig kan hjælpe kunden.