Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S ligger ikke kun på Fyn, da vi har afdelinger i Odense, København, Esbjerg og Aalborg. Vi har eksisteret siden 1969, og har derfor opnået en stor knowhow.

Vi har en bred vifte af produkter indenfor løftegrej- og udstyr, stålwire, tovværk, taljer, kraner, samt udstyr til industri, marine og offshore. Vores vision er at blive vores kunders foretrukne leverandør, så vi fortsat kan udvikle og bevare vores forretning.

Vores mission er at skabe effektivitet og sikkerhed for vores kunder. Vores kompetente medarbejde er i stand til at vejlede, og kunden er i fokus gennem hele processen. Vi vejleder og tilbyder også kurser, så vores kunder får den nødvendige viden i forbindelse med anvendelse og brug af løftegrej.

Vi tilbyder test af løftegrej og kraner med vores 25+ servicebiler. De kører i hele landet, hvorved kunden kan bruge sin tid effektivt andetsteds. 

Vi er kundens totalleverandør, da vi både udvikler, fremstiller, tester og efterser løftegrej.

Vi har fokus på fortsat at optimere, samt fornyelse af virksomheden for at være blandt de førende udbydere på markedet, samt konkurrencedygtige.  

Vi er klar til at rådgive dig. Skriv til os på fku@fku.dk eller ring til os 24 timer i døgnet på 7015 2015.

Leverandør-kompetencer
Maritime industri, CE-mærkning, Arbejdstegning 2D/3D, Montage, Kran og kørende materiel, Lovpligtig eftersyn reoler, Maskinservice og -reparation, Reparation, Sikkerhedsløsninger, Uddannelsesmateriale, Undervisning, Varedemonstration, Kraner og løfteudstyr, El kædetaljer, Mandskabskurve, Portalkraner, Traverskraner, Minikraner, Radiostyringer til kraner, Svingkraner, Kæder, Taljer

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame