Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Warrior 600 æder alt, hvad du kommer i den!

4. okt. | Indrykket af Aksel Benzin A/S

Powerscreen Warrior 600 er ikke kræsen, når Bo Knudsen fra Hvidovre Kloak ApS fodrer den lille kriger med tonsvis af materialer.

Del artiklen:

Som autoriseret kloakmester og indehaver af Hvidovre Kloak er Bo Knudsen vant til at grave masser af huller og render. I mange år brugte han både tid og penge på at deponere alt den jord og grus, der blev gravet op, indtil han en dag fik nok.

”Priserne blev ved med at stige, og jeg syntes simpelthen, det var for dyrt at komme af med materialerne til sidst. Så jeg begyndte at kigge mig omkring efter et anlæg, som jeg selv kunne sortere dem med”, fortæller han.

Klik her og se, hvilke maskiner Aksel Benzin A/S har på lager

Lavt dieselforbrug – masser af power

Efter at have set Warrior 600 i aktion til et åben grusgrav-arrangement, slog Bo Knudsen til og købte det kompakte Powerscreen-anlæg af Aksel Benzin A/S.

”Det har jeg ikke fortrudt”, siger han og uddyber:

”Anlægget bruger ikke ret meget brændstof, har en langt større kapacitet og er meget mere robust end de andre små mobile sortereanlæg, jeg kiggede på. Og så var prisen selvfølgelig også en væsentlig faktor”.

Klik her og læs mere om Powerscreen Warrior 600

Sund appetit

For Bo Knudsen er det også et stort plus, at Warrior 600 er et driftssikkert anlæg, som ikke brokker sig over store mundfulde materialer.

”Jeg har haft andre anlæg på prøve, og dem kunne jeg godt komme til at overfylde. Det sker ikke med Warrior 600, der bare æder alt, hvad du kommer i den. Og så er der autostart og autostop, så anlægget hele tiden får den rigtige køling. Det synes jeg er smart”.

”Den vejer heller ikke så meget. Så man kan køre afsted med den på et stort fejeblad, hvis der skal løses opgaver ude i byen”, forklarer Bo Knudsen.

Få seneste nyt om mennesker og maskiner – følg Aksel Benzin A/S på Facebook

Gode råd er gratis

”Jeg har haft en rigtig god dialog med Aksel Benzin A/S fra starten. En aftale en aftale, når man handler med dem, og så har de været hurtige til at vende tilbage, når jeg har haft spørgsmål omkring anlægget”, slutter Bo Knudsen.

Hold mig opdateret – få tilsendt e-nyhedsbrev fra Aksel Benzin A/S hver måned
(Klik på fanen "Nyhedsbrev" og indtast mailadresse) OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame