Lyt til artiklen:

Fremgang hos Kingo Karlsen

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Årets bruttofortjeneste hos Kingo Karlsen A/S landede på 105,4 millioner kroner mod 91,6 millioner året før. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for 2023.

Også bundlinjen fik et løft. Således steg resultatet før skat fra 7,59 millioner kroner i 2022 til 8,20 millioner sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Årets resultat er væsentlig påvirket af en bedre udvikling på enkelte igangværende arbejder end forudsat ved regnskabsaflæggelsen sidste år. Selskabets ledelse anser årets resultat for at være tilfredsstillende," lyder det i årsrapportens ledelsesberetning.

Solide investeringer ligger til grund for markedspositionen, fortæller Kingos administrerende direktør Michael Kamstrup Søndergaard.

- Kingo har investeret og investerer fortsat kraftigt i grøn omstilling. Vi begynder så småt at se effekten af de første indsatser. Med landsdækkende tilstedeværelse og en solid base af loyale kunder og partnere kan vi solidt understøtte byggebranchen fremover. Fx er vi parate til at imødekomme lovgivning om selektiv nedrivning med vores certificerede ledelsessystem (ISO9.001, ISO14.001 og ISO45.001), siger han i en pressemeddelelse.

Tillid til fremtiden

Kingo ser ind i fremtiden med en forventning om fortsat vækst ansporet af en god ordrebeholdning.

- Vi holder på med gennemførelse af planlagte initiativer, som forventeligt resulterer i højere aktivitet og indtjening i de kommende år, siger han.