Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

OP System A/S

OP System AB har over 25 års erfaring inden for salg og servicering af entreprenørmaskiner til affald-, skrot, genbrugs- og materialehåndteringsbranchen.

I løbet af disse år har vi leveret over 1000 maskiner til kunder i hele Norden. Sammen med nogle af verdens førende leverandører kan vi tilbyde komplette maskinløsninger til fremtidens udfordringerne inden for materiale- og genbrugsbranchen. Vores nye hovedkontor ligger i Landskrona i Sverige. Der er bygget et nyt supermoderne anlæg på over 6.000 m2, som huser hovedkvarteret for OP System Norden med salg, serviceværksted og reservedelslager. I dag har vores virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Finland en omsætning på godt 300 millioner SEK. 

Genbrugsindustrien er en del af fremtidens industri, hvor der hele tiden udvikles nye løsninger til genanvendelse af affald, skrot og andre materialer. Vi i OP System følger udviklingen tæt for at være på forkant og for at kunne tilbyde vores kunder det bedste. OP System Danmark er en del af koncernen OP Gruppen AB.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame