Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

RIB Software

RIB dækker alle faser i byggeriet

RIB's løsninger undersøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omksotninger, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. 

Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære mål at drive branchen fremad og gøre ingeniør- og byggebranchen mere effektiv og bæredygtig.

Gennem vores 60 års erfaring i branchen og vores globale fodaftryk med over 550.000 brugere og 2.700 talenter, er det vores vision at omdanne vores virksomhed til et globalt powerhouse, der tilbyder innovative softwareløsninger til vores kernemarkeder - og sætter vores kunder i centrum for alt hvad vi gør.

Udviklingen af vores stærke portefølje af softwareløsninger, der styrer hele byggeriets livscyklus fra planlægning til udførelse, er drevet af brancheekspertise, best practice og en passion for at forblive på forkant med teknologien. Ultimativt forbinder vi mennesker, processer og data på innovative måder, for at sikre at vores kunder altid gennemfører deres projekter inden for budget, til tiden og i rette kvalitet, samtidig med at de reducerer deres CO2-fodaftryk. 

Bliv partner med de førende inden for digital byggeteknologi, og omdan din byggevirksomhed i dag.

RIB Software er stolt medlem af Schneider Electric gruppen.


Vores produkter omfatter:

Byggeweb  er din løsning til hele byggeriets livscyklus:

- Projekt: Markedets mest udbredte projektweb.

- Vault: Online kopi af data fra Byggeweb Projekt.

- Udbud: Enkel, sikker og effektiv håndtering af udbud. 

- Capture: Digitale mangellister, KS og tilsyn.

- Digital Aflevering: Struktureret og effektiv aflevering af D&V. 

Connex Construction Cloud: Er platformen til dine byggeprojekter, som forbinder data, workflows og teams ét sted. Få effektiv projektstyring, strømlinede workflows og standardisér arbejdet på byggepladsen. 

 

MTWO Enterprise Platform: MTWO kombinerer RIBs iTWO 4.0-software med Microsoft Azure og har derved sammen udviklet fremtidens 5D BIM Enterprise Construction Cloud-software. som skal samle byggeriets parter på én platform og sætte gang i den digitale transformation. 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame