Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Maskinudstilling og maskinfest

28. jun. 2023 | Indrykket af THALER Minilæsser Danmark

I samarbejde med en af vores forhandlere, stiller vi Thaler Minilæssere op til Hellsinge Maskinfest.

Del artiklen:

Minilæssere og rigtig god musik - det hører da sammen, gør det ikke? Det er i hvert fald, hvad du kan opleve, når Thaler Minilæssere stiller maskiner klar til Hellsinge Maskinfest, der både byder på rigtig god musik og maskinudstilling.

Vi deltager sammen med vores forhandler Fredensborg Skov & Have, så der er maskiner i massevis at kigge nærmere på. Vi deltog også sidste år, og det endte med at være så stor en succes, at vi igen i år har takket ja til at kigge forbi. Vi tager opstilling på Stand 13 og er klar til mange gode snakke.

Rasmus, der deltager til arrangementet, kan selvfølgelig fortælle om alle maskinerne, men der er udvalgt to, der er fokus på til dette arrangement. 3448 L 0g 2438L. 

3448L er vores største minilæsser, der kan transporteres på en trailer, og den bruges typisk til at flytte paller med belægningssten eller til håndtering af grus og sand på byggepladsen. Er byggepladsen lidt trang, kan 2438L komme rundt hvor andre må give op - og så kan den trods sine beskedne 2200kg løfte hele 1500kg på palle.

Fælles for dem begge er at de har en lav arm, hvilket giver en lavere løftehøjde men højere løfteevne, mens chaufføren får et bedre udsyn til sine redskaber. Begge opfylder desuden Stage V emissionskrav.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame