Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

To minilæssere til entreprenørerne

11. jun. 2023 | Indrykket af THALER Minilæsser Danmark

Til årets udstilling på Rørcenterdagene medbringer Thaler Minilæsser to modeller, der især henvender sig til entreprenør- og anlægsbranchen.

Del artiklen:

Det er første gang Thaler Minilæsser deltager på Rørcenterdagene, der foregår i Taastrup og er arrangeret af Teknologisk Institut. Det er også første gang, der er udstillet en 3448L minilæsser-model, der er udstyret målrettet mod entreprenør- og anlægsbranchen. 

- Rørcenterdagene er for os en oplagt mulighed for at vise, hvad Thaler Minilæsser kan lige netop i denne branche også, siger Rasmus Hvergel, salgsansvarlig for Thaler Minilæsser i Danmark. 

Begge modeller, der bliver udstillet til Rørcenterdagene er i L-versionen. Hos Thaler indikerer det, at minilæsseren er udstyret med et lavt tårn - og det er der lige netop fordele ved i denne branche. 

- I praksis betyder det, at maskinen ikke kan løfte så højt, men til gengæld løfter de flere kilo og udsynet til redskabet er rigtig godt, så versionen er blandt andet ideel til flytning af tungt pallegods, siger Rasmus Hvergel. 

De to modeller, der kan ses er 2438L, der er en mindre minilæsser-model og den større 3448L model, der blandt andet er udstyret med store dæk, blitzblink og vejbelysning. 

Det er Skjern Maskinforretning, der er har importen af de tyske minilæssere fra Thaler. Thaler producerer udelukkende minilæssere og teleskoplæssere fra fabrikken i Tyskland.  


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame