Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

God stemning på Roskilde Dyrskue

27. maj. 2022 | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Da Roskilde Dyrskue åbnede dørene for gæsterne fredag morgen, var det til en dag med vekslende vejr

Del artiklen:

På trods af det vekslende vejr var Maskinfabrikken JSTs stand godt besøgt og der var optimisme og god stemning blandt de besøgende. 

Maskinfabrikken JST havde da også været forudseende og havde sørget for et telt med glasfacade ud mod standen, så gæsterne kunne nyde udsigten til skovle og andre redskaber fra det tørre og varme telt. Der blev snakket, handlet og grinet - og kunderne blev lige lidt længere, når de heftige regnskyl meldte sig. 

- Roskilde Dyrskue er vores vigtigste messe på Sjælland, så det er godt at være tilbage igen efter at dyrskuet har været aflyst de sidste par år. Det har været en rigtig god dag for os, og særligt det udvidede sortiment af Nordisk skovle er blevet taget godt imod. Nu glæder vi os bare til endnu et par dage på dyrskuet… måske med lidt bedre vejr, siger JSTs sælger, Rene Eriksen. 

Nordisk linje er JST’s nyeste serie med skovle i højstyrkestål til gravemaskiner. Standardsortimentet i kataloget er til maskiner med en driftsvægt på 800 kg – 40 tons, men Nordisk linje fås til maskiner op til 90 tons... Så der er endnu en opdatering af kataloget på vej. 

Klik her og se det nye Nordisk linje katalog online


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame