Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Vokseværk hos isoleringsproducenten Jackon Danmark A/S i Hedensted

10. maj. | Indrykket af Jackon

Stor efterspørgsel på specialvarer, produktion af nye produkter samt smidig transport har været udslagsgivende for en lagerudvidelse hos Jackon.

Del artiklen:

Hos isoleringsproducenten Jackon er der fuld tryk på alle kedler. Fabrikken producerer isoleringsmaterialer i EPS (ekspanderet polystyren) og lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker, der er at finde i store dele af Europa. I et marked med øget efterspørgsel - også på specialvarer - samt en forventning om korte leveringstider, finder virksomheden det aktuelt at investere i en udvidelse af det udvendige lagerareal med 5000 m2.

”Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment, hvilket naturligt øger behovet for mere lagerplads. Hos Jackon ønsker vi at være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Dette er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt,” siger Torben Sørensen, salgschef hos Jackon Danmark A/S.

Produktionsdirektør i Jackon Skandinavien, Jesper Vind Andreasen, fortsætter:

”Vi er i gang med at klargøre os til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer. I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Bl.a. vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow.” 

Byggetilladelsen er givet af Hedensted Kommune, og lagerudvidelsen forventes at blive færdig i løbet af sommeren.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame