Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

NY Stronga 12 ton kroghejsevogn

27. sep. 2020 | Indrykket af Præstbro Maskiner A/S

Salget af Stronga's kroghejsevogne er gået over al forventning siden Præstbro Maskiner startede importen i efteråret 2018

Del artiklen:

Den første Stronga kroghejsevogn solgt af Præstbro Maskiner, blev solgt i efteråret 2018. Siden er det gået rigtig stærkt, ja faktisk over al forventning og vi har fået et helt fantastisk samarbejde med fabrikken, udtaler Flemming Larsen fra Præstbro Maskiner.

Fabrikken havde fra start af et bredt program af kroghejsevogne, lige fra 14 til 30 ton, men alligevel har vi haft et lille hul i programmet. Vi har savnet en mindre vogn og derfor er vi rigtig stolte af og glade for, at fabrikken har lyttet til vores ønske, og at vi nu kan præsentere en ny 12 ton kroghejsevogn, som er sat i produktion på vores foranledning.

Fabrikken har generelt været meget lydhør overfor vores ønsker, og vi har fået fremstillet flere vogne specialfremstillet efter kundernes behov; f.eks. en 21 tons vogn med hydr. træk på begge aksler, der blev leveret til en gulerodsproducent i Himmerland, som havde udfordringer med at køre når vejret var for vådt.

HL012, som er betegnelsen på den nye 12 ton vogn, er opbygget efter samme princip som Stronga's øvrige program; nemlig at kvaliteten er i højsædet, og at vognen skal være enkel og let at betjene.

Noget af det der vidner om Stronga's høje kvalitet er, at alle vogne monteres med PBW affjedrede aksler, som er noget af det ypperste inden for aksler og bremser. Dernæst bør det fremhæves, at alle vogne fra Stronga males med metal-lak.

Den ny 12 ton vogn er konstrueret til at køre med containere fra 4,0 til 4,6 mtr. Selvom vognen er meget kompakt, er den utrolig kraftig opbygget med f.eks. 110 mm aksler og en ramme-dimension på 200 x 100 mm, samt en stor dæk montering - 455/40x22,5. På trods af den meget kraftig dimensionerede vogn, er det lykkedes at lave en rullehøjde på kun 900 mm hvilket gør, at vinklen på containeren bliver forholds lille når man afsætter eller henter en container. Skiftet mellem krog og hejs sker automatisk når krogarmen knækkes.

Opbygningen af den nye vogn kan laves helt efter kundens ønske; f.eks. kan der monteres trådløs fjernbetjening - ALB bremseventil (ventil som tilpasser bremse effekten afhængig af last) og denne ALB ventil kan vælges uanset om man ønsker hydrauliske bremser eller luftbremser.

Vi glæder os rigtig meget til at vise den nye vogn frem til kunder og forhandlere, og vi mener, at dette kan være den perfekte vogn til de entreprenører og kommuner, som har meget kørsel hvor pladsen er trang, afslutter Flemming Larsen fra Præstbro Maskiner.

Se mere på prastbro.dk/produkt/Kroghejsvogn              

    


           


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame