Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Tyve plyndre vogne i hele Danmark

20. sep. | Indrykket af SITE-SECURITY

I ly af mørket stjæler tyve, helt ubemærket, indvendige værdier og reservedele fra vogne og maskiner

Del artiklen:

På det sorte marked er der stor efterspørgsel på reservedele og værdier fra maskiner og vogne. Det oplevede Bijé Fritid & Camping ApS da de, i maj 2021, havde systematisk besøg af tyve.

- Tyvene havde anskaffet sig masternøgler. Med dem kunne de ubemærket komme ind og ud. Hver aften lukkede og låste de altid pænt af efter sig selv. Selv hullet i hegnet blev omhyggeligt lukket sammen efter hvert besøg fortæller Jesper Behrensdorff der er direktør ved Bijé Fritid & Camping ApS. Han fortsætter: Kort fortalt så var det umuligt at opdage.

Det var først da vognene var tømt og tyvene nu begyndte at pille de udvendige værdier af, at Jesper blev opmærksom på problemet.

- Det var en rigtig ærgerlig opdagelse. Det skulle selvfølgelig stoppes, og det skulle stoppes omgående slår Jesper fast.


Tyve stoppes med aktiv overvågning

Indenfor et døgn havde Bijé Fritid & Camping ApS derfor fået opsat aktiv overvågning fra SITE-SECURITY. Aktiv overvågning vil sige, at overvågningskameraerne er tilkoblet en bemandet vagtcentral. Gennem overvågningskameraerne kan vagtcentralen registrere, hvis der er uønsket aktivitet i løbet af natten og weekender. Dukker der personer op, kan vagterne via højtalere bede personerne forlade området samt tænde for sirene og LED-blink. Hvis dette ikke er nok, kan de tilkalde fysiske vagter eller politiet. 

- Siden vi fik opsat SITE-SECURITY har vi ikke haft ét eneste forsøg på indbrud. Det er jeg rigtig glad for. Specielt fordi det kommer vores kunder til gode. Det er bestemt ikke rart opdage at ens vogn mangler sit inventar og udstyr. Med stor indsats fra mine fantastiske medarbejdere lykkedes det os heldigvis, at få alle sendt alle kunder godt afsted. Fortæller Jesper og slutter: Den slags indbrud kommer heldigvis aldrig til at ske ved os igen.


Tyverierne fortsætter landet over

- Desværre er problemet ikke slut. Så længe der er et sort marked som efterspørger tingene, er der også tyve til at anskaffe det fortæller Lasse Østergaard-Jensen der er ejer sikkerhedsfirmaet SITE-SECURITY A/S. Lasse fortsætter: Jeg er bare glad for, at der nu er lidt flere mennesker der kan sove trygt om natten uden indbrud. Desværre ses det dog ofte, at tyvene blot rykker videre til en ny forretning. Det er ikke et unikt problem for campingbranchen. Maskiner i alle brancher udsættes for tyveri. Specielt airbags og gps’er er i høj kurs. Hver dag installerer vi aktiv overvågning i hele Danmark for virksomheder der har oplevet lignende tilfælde slutter Lasse.

Og det ser ud til at Lasse har ret. Blot få dage senere fremgår det af Nordsjællands Politi´s døgnrapport, at der var indbrud i campingvogne under 30 km fra Bijé Fritid & Camping ApS. 


- Jesper Behrensdorff der udover at være direktør for Bijé Fritid & Camping ApS også er bestyrelsesmedlem af Camping Outdoor Danmark bekræfter tendensen: Mange af vores medlemmer fortæller samme sørgelige historien.Om Bijé Fritid & Camping ApS

Bijé Fritid & Camping ApS er forhandler af både nye og brugte campingvogne og autocampere. Derudover sælger de også tilhørende reservedele og campingudstyr. Bijé Fritid & Camping ApS tilbyder desuden opbevaring af campingvogne og autocampere.

www.bije.dkOm Site-Security

Site-Security er et sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet virksomhedens egen bemandet vagtcentral. Overvågningen anvendes i særdeleshed til overvågning af udendørs arealer i bygge- og anlægsbranchen.

www.sitesecurity.dk 


Læs ogsåOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame