Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Midtjysk Albyg udvider i ledelsen

28. okt. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Med to nye i lederstaben opruster virksomheden sig til en kommende tid med store udfordringer i byggebranchen

Del artiklen:


Gammel kending ansat som projektdirektør

René Vejsgaard Bertelsen er ansat som projektdirektør pr. 1. oktober 2022. Han er en gammel kending i huset, da han tidligere har været ansat som håndværker hos os, og senere tog konstruktøruddannelsen og blev efterfølgende ansat i Midtjysk Albyg som projektleder/projekttegner. Efter 3 år valgte René at prøve kræfter med en konkurrerende virksomhed, men da Midtjysk Albyg så søgte en projektdirektør, fik vi muligheden for at få ham tilbage i folden igen.

René skal hos Midtjysk Albyg have den daglige ledelse af alle byggesager, herunder fordeling af sagerne til de enkelte projektledere. Derudover vil han som projektdirektør have ansvaret for koordinering og rekruttering af vores egne håndværkere, samt videreudvikling af processer og værktøjer som sikrer en kontinuerlig høj kvalitet for projektledelse og værktøjer.


Brug for fokus på kvalitetssikring og arbejdsmiljø

1. september 2022 startede Dorte Hartvig Knudsen i Midtjysk Albyg som kvalitets- og arbejdsmiljøchef. Dorte kommer fra en tilsvarende stilling hos JFP og har mere end 10 års erfaring inden for arbejdsmiljø, kvalitetssikring, D&V-materiale og sikkerhed.

Med ca. 30 håndværkere på mange forskellige projekter fordelt i hele landet, er der brug for styring og koordinering af sikkerheden på samtlige byggepladser. Der skal styr på fælles foranstaltninger på byggepladsen, på sikkerheden i fællesområder, på logistikken og på adgangs- og pladsforhold og hele tiden sættes fokus på den generelle sikkerhed og arbejdsmiljø.

Derudover er der et stort behov for kvalitetssikring ved de store byggeprojekter Midtjysk Albyg arbejder med. God kvalitetssikring sparer de involverede parter for konflikter og ekstraudgifter, fordi mulige fejl, mangler og uklarheder opdages, inden det bliver dyrt at rette op på.

Dette er blot nogle af de opgaver som Dorte allerede er i fuld gang med hos Midtjysk Albyg.


Mere en 40 års erfaring

For godt og vel 1 år siden flyttede vi ind i vores nyopførte domicil på Farvervej i Aulum. Her sidder vi 18 medarbejdere fordelt på de to plan i kontorbygningen. Derudover har vi over 30 håndværkere ansat, både maskinførere, støbere og tømrere, og vi tegner og opfører alle typer erhvervs- og industribyggeri.

Mere end 40 års erfaring i byggebranchen og over 1.500 byggeprojekter siden 1978, gør os til en stor spiller i byggebranchen. Vi har stor erfaring og besidder en bred viden inden for erhvervsbyggeri.

I en tid hvor mange konkollegaer desværre knækker nakken og erklæres konkurs er vi ydmyge, men stolte af at vi stadig har rigtig god gang i biksen. Vi er meget bevidste om at den kommende tid sandsynligvis vil betyde en nedgang i byggeriet og derved færre projekter der skal opføres.

Men så må vi jo ”bare” sørge for at vinde de projekter der trods alt stadig skal bygges. Og DET er vi helt sikkert godt rustet til.

Midtjysk Albyg - totalleverandør af erhvervsbyggeri og industribyggeriOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame