Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Gummihjulslæsser - Ny generation med fuld fokus på komfort

3. jan. 2023 | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Den nye generation Hitachi gummihjulslæssere repræsenterer blandt andet endnu et stort skridt frem for komfort og sikkerhed.

Del artiklen:

Hitachis nye - 7 gummihjulslæssere er forbedret på mange væsentlige punkter, samtidig med at man i udviklingsarbejdet har prioriteret den generelle høje kvalitet af maskin en. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med de europæiske forhandlere, som har fokuseret på at forbedre funktionaliteter for ejeren, minimere driftsomkostningerne og ikke mindst forbedre førerkomforten.

Effektiv og ergonomisk arbejdsplads

" Resultatet af arbejdet er en af de mest komfortable førerkabiner på markedet, med det laveste lydniveau og det laveste vibrationsniveau ," fastslår Mark Hermansen, som er produktchef i H.P. Entreprenørmaskiner A/S og uddyber: "Kombineret med det nye sæde med integrere de håndtag medvirker det til en nemmere og mindre belastende arbejdsdag for maskinføreren.

" Placering og udformning af håndtag og knapper, kombineret med et bredere og mere komfortabelt armlæn , medvirker også til en langt mere brugervenlig arbejdsplads. Alt i alt en maskine, hvor føreren har været i centrum for udviklingen.

Sikkerhed – også rundt om maskinen

" Sikkerhed en på arbejdspladsen er også tænkt ind i de nye maskiner , både for føreren og for folk omkring maskinen på arbejdspladsen ," oplyser Mark Hermansen. "Det har altid været – og vil altid være – en topp r ioritet i udviklingsarbejdet."

De såkaldte Aerial Angle - kameraer giver føreren et 270 - graders udsyn, og kameraerne suppleres af både bakalarm samt baksensor, der registrerer genstande og personer inden for en given afstand af maskinen under bakning.

Automatiske funktioner som standard

Maskinen leveres med integreret vejesystem som standard, og alle data kan aflæses via Hitachis ConSite - system. Føreren kan derfor hurtigt fylde lastvognen med den korrekte mængde materialer.

Produktiviteten er også forøget takket være flere automatiske funktioner:

”Auto Power Up”, der automatisk øger motoromdrejningerne, når maskinen registrerer kørsel op ad en stigning

”Approach speed control” hjælper på brændstoføkonomien ved at prioritere hydraulikken til skovlløft, når maskinen nærmer sig en lastvogn "

Maskinen er designmæssigt også blevet ændret og står med et nyt friskt og dynamisk udseende, der underbygger oplevelsen af en ny generation gummihjulslæssere fra Hitachi ," slutter Mark Hermansen, produktchef i H.P. Entreprenørmaskiner A/S.


 Modelrække Hitachi ZW-7 serien - gummihjulslæssere

Model nummer : ZW180 - 7

Maksimal motoreffekt: 129 kW / 175 hk

Arbejds vægt: 14 . 950 – 15 . 710 kg

Sk ovl , ISO - to pmål : 2,5 – 5,2 m³

 

Model nummer : ZW220 - 7

Beregnet motoreffekt: 157 kW / 213 hk

Arbejdsvægt : 18 . 190 – 19 . 450 kg

Skovl, ISO - topmål : 2,8 – 10,0 m³

 

Modelnummer: ZW310 - 7

Maksimal motoreffekt: 233 kW / 317 hk

Arbejdsvægt: 24.260 – 24 . 710 kg

Skovl, ISO - topmål: 3,2 – 4,5 m³ 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame