Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

NYT KURSUS! Digitalisering af Facilities Management

28. sep. 2023 | Indrykket af RIB Software

Ønsker du at blive skarpere på digitalisering af Facilities Management?

Del artiklen:

Uanset om du arbejder med IKT i byggeriet eller er teamleder eller driftsmedarbejder, så vil to af Danmarks førende fagspecialister guide dig gennem alt fra nye tendenser inden for FM til digitale systemer. 


Hvorfor er digitalisering af FM vigtigt? 

Ved digitalisering af Facilities Management kan alle processer inden for planlægning, byggeri og drift effektiviseres, og dermed skabe bedre brobygning mellem byggeri og drift, som i høj grad er efterspurgt. Derudover er der også betydelige fordele ved digitaliseringen, da man allerede i planlægningsfasen både kan opdage mulig reduktion af omkostninger, og træffe beslutninger om bæredygtighed. Med en branche i konstant forandring, er et emne som digitalisering af Facilities Management værd at blive klogere på. 


Skal du med?

På vores kursus ’Digitalisering af Facilities Management lærer du hvordan du og din virksomhed kan digitalisere jeres Facilities Management (FM) og effektivt få implementeret ”best practice” med afsæt i konkrete erfaringer – lige til at tage med hjem og få implementeret i hverdagen.

FM-kurset afholdes både i Aarhus d. 11. december og København d. 14. december fra kl. 8.00 - 16.00 og programmet er spækket med alle de informationer, du har brug for at vide om digitalisering af Facilities Management.  


Praktisk information: 

  • Fysisk heldagskursus i Aarhus (d. 11. december) og København (d. 14. december) fra kl. 08.00-16.00 
  • Prisen for deltagelse på kurset er DKK 7.995, - ex. moms pr. person og inkluderer undervisning, undervisningsmateriale og forplejning.


Tilmeld dig kurset og få et kompetenceløft og en stærk forståelse af de sammenhænge og muligheder, der kan medvirke til at skabe mere professionel og digitaliseret bygningsdrift!

Læs mere og tilmeld dig her.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame