Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ny top-certificering til Saint-Gobain i Danmark

22. jan. | Indrykket af Brødrene Dahl

Koncernen, der bl.a. tæller Brødrene Dahl og Øland, hædres igen for sit vedholdende arbejde med at udvikle sine arbejdspladser i Danmark.

Del artiklen:

Endnu en gang er blåstemplingen Top Employer tilfaldet Saint-Gobains danske virksomheder. Bag den hæderfulde certificering står Top Employers Institute, der har udført målinger på en lang række forhold.

-Vi har især scoret højt på Business Strategy, People Strategy og Leadership – altså nogle af de punkter, som er afgørende for, at vi kan fastholde og rekruttere medarbejdere, fortæller konstitueret HR-direktør, Malene Hulkvist.

Hun hæfter sig ved, at der samtidig er fuld overensstemmelse mellem de forhold, der er med til at udløse certificeringen, og de svar, som medarbejderne gav i den seneste trivselsmåling.

-Det handler bl.a. om karriere- og uddannelsesmuligheder, som vi vægter højt.

Malene Hulkvist understreger, at den uafbrudte certificering siden 2016 langt fra er blevet noget, man i Saint-Gobain blot tager for givet. 

-Tværtimod holder det os skarpe i forhold til høje etiske standarder, og der ligger faktisk et større arbejde bag. Vores certificering bygger på over 300 spørgsmål om vores processer, som vi indrapporterer fra maj til september. 

Hun tilføjer, at certificeringen også er vigtig udadtil, fordi den er med til at styrke Saint-Gobains omdømme i Danmark som en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er i højsædet.

Certificeringen som Top Employer 2024 vil officielt have virkning fra 18. januar og omfatte flere tusinde virksomheder på verdensplan. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame