Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Virksomheder har selv ansvaret for at forebygge indbrud

27. okt. | Indrykket af SITE-SECURITY

En gods fyraftensrutine hjælper med at forebygge indbrud. Det er ofte nemmere at forebygge indbruddet end at få det opklaret.

Del artiklen:

Virksomheder der har haft indbrud ved, at det hører til sjældenhederne at tyvekosterne kommer tilbage. Og selv hvis de gør, har det allerede kostet virksomheden dyrt i bl.a. forsinkelser, spildte mandetimer og måske endda tabte sager.


Simpel rutine modvirker tyveri

Det er specielt lige inden fyraften, virksomhederne skal sætte ind for, at reducerer antallet af nattens ubudne besøg på pladsen.

Det er en god idé at have en bestemt rutine inden fyraften slår sikringsekspert Lasse Østergaard-Jensen fra SITE-SECURITY fast. 

Helt konkret kan virksomheden have en tjekliste som medarbejderne skal følge inden de tager hjem. Det kan også være en fordel at udnævne en sikringsansvarlig foreslår Lasse og uddyber: På denne måde bliver der taget hånd om, at værdifulde genstande gemmes af vejen. At alt er aflås og at overvågningskameraerne har frit udsyn. 


Tyveri kan forebygges uden ekstra arbejde

En fyraftensrutine behøver ikke være en tidsrøver. Når værktøj samles inden fyraften, sparer det medarbejderne tid den efterfølgende morgen. Så behøver de ikke spilde tiden med at finde boremaskinen et sted og lede efter skruerne et andet sted. Mange af fyraftensrutinerne kan helt naturligt foregå imens medarbejderen forlader området. På vej mod udgangen, kan det gøres til en rutine at lukke og låse efter sig. 


Vil virksomheden alligevel gerne lette arbejdet med en fyraftensrutine, eller helt slippe for den, så kan de ansætte et firma til at klare det for sig.

Det er virksomheder som fx SITE-SECURITY specialister i. 

Når vi har opsat kameramaster til aktiv områdesikring ved vores kunder, så kan vi bruge dem til mere end blot at holde øje med ubudne gæster natten igennem. Med ”Virtuel Vagtrundering” hjælper vi med fyraftensrutinerne. Fx tjekke om alt er placeret de rigtige steder, om området er opryddet, tjekke at hegnet er intakt og meget mere fortæller Lasse fra SITE-SECURITY. 


Om SITE-SECURITY

SITE-SECURITY er et landsdækkende sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet SITE-SECURITY´s egen bemandede vagtcentral. 


SITE-SECURITY er et dansk firma der selv producerer og yder service fra fabrikken i Esbjerg. Produkterne er tilkoblet firmaets egen software system.

www.sitesecurity.dk 


Forslag til fyraftensrutine

SITE-SECURITY har udarbejdet en ”Tjekliste til fyraften” som er frit tilgængelig for alle på virksomhedens hjemmeside.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame