Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Nyt reservedelssetup lanceres

25. maj. 2023 | Indrykket af Reesink Construction

Hurtig og effektiv levering af reservedele.

Del artiklen:

Vi, hos Reesink Construction, lancerer nu et hurtigt og pålideligt reservedelssetup, der giver vores kunder mulighed for at bestille reservedele helt frem til kl. 16.00. Reservedelene vil være i servicebilerne eller på en af Reesink Constructions tre lokationer senest næste morgen kl. 7.00. Denne nye service er designet til at hjælpe vores kunder med at maksimere oppetiden og sikre, at de hurtigst muligt kan fortsætte deres arbejde uden forsinkelser.

Med den nye natlevering kan kunder nemt og hurtigt bestille de reservedele, de har brug for. Reesink Constructions dygtige reservedelsekspedienter sørger for, at delene leveres direkte til servicebilen eller en af de tre lokationer inden kl. 7 næste morgen. Enten fra eget lager i Ringsted eller direkte fra JCBs hovedlager i Holland. Dette betyder, at reparationen af maskinen kan påbegyndes allerede fra morgenstunden, uanset hvor i landet maskinen befinder sig. Samtidig giver den hurtige adgang til reservedele en væsentlig reduceret reparationstid på maskinen uden unødvendig ventetid.

“Vi er meget begejstrede for at tilbyde den nye natlevering i vores reservedelssetup til vores kunder”, udtaler eftermarkedschef Hans Stampe Frederiksen. “Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at reducere reparationstiden og sikre, at deres maskiner fungerer optimalt. Med denne nye tjeneste kan vi hjælpe dem med at opnå netop det. Samtidig giver vores natlevering fra Holland adgang til mange flere dele med kort varsel”.

Reesink Constructions nye reservedelssetup er tilgængeligt nu. Se nærmere om opsætningen i videoen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame