Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

NYT KURSUS! Digitalisering af Facilities Management

7. feb. | Indrykket af RIB Software

Digitaliseringen breder sig i både bygge- og driftssektoren, og FM er ingen undtagelse. Er du forberedt på at håndtere denne udvikling?

Del artiklen:

Bygge- og driftsbranchen gennemgår konstante forandringer med øget kompleksitet, krav og digitalisering af arbejdsopgaverne. Der er voksende efterspørgsel efter stærkere samarbejde mellem projekt- og driftsledere. Hvis du genkender behovet, er et kompetenceløft inden for bygningsdrift essentielt. 

Uanset din tilknytning til byggebranchen eller en FM-organisation vil dette kursus give dig nødvendige færdigheder og indsigt til at imødekomme fremtidige udfordringer. FM-kurset afholdes både i København d. 29. april og Aarhus d. 19. juni fra kl. 8.00 - 16.00 og programmet er spækket med alle de informationer, du har brug for at vide om digitalisering af Facilities Management.  


Praktisk information: 

• Fysisk heldagskursus i København (d. 29. april 2024) og Aarhus (d. 19. juni 2024) fra kl. 08.00-16.00

• Prisen for deltagelse på kurset er DKK 7.995, - ex. moms pr. person og inkluderer undervisning, undervisningsmateriale og forplejning.


Tilmeld dig kurset her og få et kompetenceløft og en stærk forståelse af de sammenhænge og muligheder, der kan medvirke til at skabe mere professionel og digitaliseret bygningsdrift!


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame