Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Børneinstitutioner hitter som samlesæt

22. mar. 2019 | Indrykket af Ajos a/s

Ajos har indrettet fire pavillonmoduler, som forener en god pris med høj kvalitet.

Del artiklen:

Ved at indrette standardmoduler har Ajos fundet løsning en på at give kunderne kvalitetsløsninger, samtidig med at prisen holdes på et niveau, hvor kunderne bliver glade.

- Vi har indrettet fire forskellige moduler, fordi erfaringen siger os, at det er disse løsninger, langt de fleste vil have. Ved at udarbejde dem som standardmoduler kan vi allerede i produktionen gøre dem klar, og derved bliver det en løsning, hvor kunden får meget kvalitet for pengene, siger seniorkonsulent Egon Crone Andersen, Ajos.

Et af standardmodulerne er et grupperum med blandt andet specialudviklede lydlofter, så modulerne naturligvis lever op til det nye BR18. Lydlofterne reducerer således den efterklang, der er i lokalerne, og forbedrer forholdene for børnene og arbejdsmiljøet for de ansatte. 

Der er desuden et modul med grupperum kombineret med et anretterkøkken med hævet repos i børnehøjde, så børnene har den korrekte arbejdshøjde. Højden spiller også en vigtig rolle i det tredje standardmodul. Det er med børnegarderobe, børnetoiletter, hæve-/sænke puslebord og vask med berøringsfri vandhane.

Det fjerde standardmodul er målrettet personalets arbejdsmiljø. Det indeholder et personalerum eller multirum, personaletoilet og bad, rengøringsrum og en personalegarderobe. 

- I standardmodulerne har vi medtaget nogle gode løsninger, som næsten alle vælger. Modulerne er med vandbåren g ulvvarme, decentral ventilation med automatisk styring af luftudskiftningen, LED-lys, der er styret via bevægelsesfølere og dagslyssensorer, vinduer til gulv, så børnene kan kigge ud, indvendige døre med klemmesikring og glasparti, så man kan se børn på den anden side af døren, fortæller Egon Crone Andersen.

- Der er altså en række energimæssige detaljer, hvor byggeriet fra Ajos er sikret den nyeste teknologi. Det samme gælder sikkerheden, hvor detaljerne i byggeriet er med til at sikre mod ulykker. Der er taget ved lære af den store erfaring, som personalet har samlet i Ajos’ pavillonbyggeri gennem årene.

- Vi har arbejdet med standardmodulerne et stykke tid, så de er afprøvet i praksis, og det er med til at holde omkostningerne nede. Samtidig er løsningerne valgt ud fra vores omfattende erfaring med bygning af børneinstitutioner, så vi ved, hvad der fungerer, og ikke ud fra en tro på, hvad køberne ønsker sig, siger han.

- Ved at benytte standardmoduler kan kunderne ofte spare nogle af omkostningerne til tegning af bygningerne, fordi det er gjort én gang for alle. Samtidig er der sikkerhed for, at bygningerne lever op til BR18 og de øvrige krav. For Ajos betyder standardiseringen, at vi sparer mange omkostninger, og det kommer naturligvis kunderne til gode i et konkurrencepræget marked, siger Egon Crone Andersen.

Ajos bygger ikke alene børneinstitutioner, men har også erfaringer fra andet institutionsbyggeri, skoler, kantiner, kontorer og naturligvis boliger.

Foruden pavilloner, skure og moduler beskæftiger Ajos sig også med midlertidige installationer, fx strøm, lys og varme samt kraner, hejs, byggepladsindretning og byggepladsdrift.

Om Ajos

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik . 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame