Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Skarp pris på JCB 2500 kg minilæsser

25. mar. | Indrykket af Reesink Construction

Opdag JCB's Pålidelige Minilæssere - Kvalitet, Komfort og Ydeevne!

Del artiklen:

Er du på udkig efter en pålidelig og effektiv minilæsser til dine entreprenøropgaver? Så behøver du ikke lede længere! JCB præsenterer deres imponerende sortiment af minilæssere, der kombinerer kvalitet, komfort og ydeevne på en enestående måde. Med skarpe priser og et bredt udvalg på lager er det tid til at opgradere din arbejdsstyrke og optimere dine arbejdsprocesser.

Kvalitet og pålidelighed

JCB's minilæssere er synonyme med kvalitet og pålidelighed. Bygget til at håndtere selv de mest krævende opgaver, er disse maskiner udstyret med førsteklasses komponenter, der sikrer langvarig ydeevne selv under de mest udfordrende forhold. Med ZF aksler og Bosch Rexroth hydraulikpumpe er du garanteret en smidig og effektiv drift, der gør arbejdet til en leg.

Kraftfulde motorer

Vores minilæssere er drevet af enten Kubota 20 km/t eller Perkins 30 km/t motorer, der leverer imponerende styrke og hastighed til dine arbejdsbehov. Uanset om du arbejder på byggepladsen, i landbruget eller i andre industrier, kan du være sikker på, at disse motorer klarer opgaven med lethed og effektivitet.

Overlegen kontrol og komfort

Med 100% spær på begge aksler og 2 gear plus håndgas for ekstra kontrol er vores minilæssere designet til at håndtere enhver udfordring med sikkerhed og præcision. Og med en komfortabel og rummelig førerkabine kan du arbejde i timevis uden at miste fokus eller komfort.

Personlig rådgivning og eksperthjælp

Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Vores team står klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning og eksperthjælp. Vi forstår, at valget af den rette minilæsser er vigtig, og vi er her for at sikre, at du træffer den bedste beslutning for dine behov.

Kampagnepris 

For en begrænset periode tilbyder vi JCB 403 med 20 km/t transmission til en fantastisk pris på kun 295.000 kr. inklusive JST gafler og skovl. Dette tilbud giver dig mulighed for at få adgang til førsteklasses ydeevne og pålidelighed til en overkommelig pris.

Besøg vores hjemmeside for at se vores fulde udvalg af minilæssere og læs mere om deres specifikationer og funktioner. Med JCB får du ikke bare en minilæsser - du får en pålidelig partner, der hjælper dig med at få jobbet gjort, hver gang!

Se mere og læs om vores minilæssere her

Uanset om du har brug for en minilæsser til byggepladsen, landbruget eller andre industrielle formål, kan du regne med JCB til at levere kvalitet, komfort og ydeevne i hver eneste maskine. Opdag forskellen i dag!


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame