Lyt til artiklen:

Ny CFO til GSV

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Abonnementsartikel

1. maj 2024 tiltræder Anne Rømer som ny CFO med opgaven at styrke det internationale samarbejde med Kiloutou Group og dermed styrke vækstplanerne i Danmark hos landets største udlejer.

Det er en erfaren profil, der nu indtræder i den daglige ledelse af Danmarks største materieludlejer til byggebranchen. Hun har tidligere virket som CFO (økonomidirektør) i DFDS Logistics og senest som leder i DSB Regnskab og Finans.

GSV's CEO, Frank Olesen, ser frem til at få Anne Rømer med på holdet, da der venter en spændende opgave i en virksomhed, der på få år er gået fra at være en markant dansk spiller til at være en markedsledende virksomhed med en stor global familie i ryggen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ser virkelig frem til at bringe Annes store faglighed og strategiske blik i spil. Vi har søgt en CFO, der kan mere end at få regnskaberne til at stemme, men som sammen med resten af ledelsen kan se fremad, bidrage til vores ambitioner på det danske marked og udnytte de store fordele, vi har som en del af en stærk europæisk familie, siger Frank Olesen i en pressemeddelelse.

En erfaren CFO

Anne Rømer bringer en stærk baggrund med sig fra finansverdenen, og hendes omfattende erfaring med at navigere i komplekse økonomiske landskaber og drive strategisk udvikling gør hende til en værdifuld tilføjelse til GSV's ledelsesteam.

- I min karriere har jeg haft privilegiet at arbejde i forskellige brancher og virksomheder, hvor jeg har haft mulighed for at identificere og realisere vækstmuligheder gennem effektiv finansiel styring og strategisk planlægning. Jeg ser et klart match mellem mine erfaringer og de muligheder, som GSV står over for. Virksomheden har allerede et solidt fundament og en imponerende vækstrejse bag sig, og jeg ser frem til at bygge videre på denne succes og sammen med det dedikerede team fortsætte med at skabe værdi for vores kunder i byggebranchen, siger Anne Rømer, GSV's nye CFO.

Den grønne og digitale omstilling

Anne Rømer træder ind i en virksomhed, som de seneste år har investeret massivt i digitale produkter, der sparer tid og CO2 på byggepladsen, og som senest har annonceret en ny emissionsfri produktserie, iMPAKT, der tilbyder den nyeste teknologi inden for el- og batteridrevet materiel til byggepladsen.