Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Containertyveri er et stort problem i Danmark

5. okt. 2021 | Indrykket af SITE-SECURITY

Tyve er særligt interesseret i byggepladsernes containere. Når containeren først er brudt op, forsvinder typisk det dyrebare el-værktøj der først.

Del artiklen:

Ved en hurtig gennemgang af politiets tilgængelige døgnrapporter optræder et klart billede. Det er ofte byggepladsernes containere med el-værktøj som tyvene går efter. Det skete så sent som i sidste uge oplyser Fyns Politi i deres døgnrapport. 

Et byggepladshegn eller en containerlås på containeren er ingen garanti for at undgå indbrud på de tomme byggepladser efter fyraften. Når byggepladserne står øde hen uden opsyn har tyvene god mulighed for, i ly af mørket, at bevæge sig uset rundt. Det er dog ikke fordi tyvene har brug for meget tid til at tømme en container for værdier.

Med lidt træning kan tyve sagtens bryde ind i en container og tømme den for værdier på under 90 sekunder fortæller Lasse Østergaard-Jensen der er stifter af sikringsvirksomheden SITE-SECURITY. 


Uddrag fra Nordsjællands Politi’s døgnrapport:
På en byggeplads på Kirke Værløsevej blev en container mellem fredag klokken 13.15 og mandag klokken 06.00 opbrudt, og fra den blev der stjålet en større mængde elektrisk værktøj. Ligeledes blev en påhængsvogn, som stod på stedet, også stjålet i samme tidsrum. 


Vagter holder tyvene væk

Til dagligt behandler SITE-SECURITY mere end 1000 alarmer fra danske byggepladser med kameramaster der er tilkoblet virksomhedens egen vagtcentral. Vagtcentralen kan via kameramasterne anråbe de ubudne gæster, tænde lys og starte sirener. 


Vores erfaring er, at det der virker bedst i kampen mod containertyve er vagter der lynhurtigt kan reagerer på ubudne gæster fortæller Lasse og uddyber: Ofte er det nok, at vi gennem kameramasterne fortæller tyvene at vi har set dem. Så løber de hurtig væk. Hvis dette ikke er nok har vi også god erfaring med at tænde for lys og sirener på byggepladsen. Kun i under 1% af tilfældene er vi nødt til at tilkalde fysiske vagter eller politi som kan pågribe dem.


Containertyveri er dyrt for danske byggepladser

Containertyveri koster hvert år byggebranchen mange penge. Både i direkte og indirekte omkostninger. Det ødelægger arbejdsdagen og kan i værste fald forsinke byggeriet. Når håndværkerne mangler deres værktøj kan de ikke kan komme i gang med dagens arbejde.

Selvom tyveri fra containere og byggepladser i det hele taget er et stort problem er der mange byggepladser der ikke har sikret området tilstrækkeligt. Lasse fra SITE-SECURITY bekræfter tendensen:

Jeg oplever at bygherre landet spiller russisk rullette i håbet om, at det er lige netop deres byggeplads der går fri af tyvenes radar. Det er typisk først dagen efter de er blevet bestjålet at de kontakter os. Det synes jeg er ærgerligt, for det her problem er så nemt at komme til livs for få penge fortæller Lasse og uddyber: Kameramaster tilknyttet en bemandet vagtcentral er en billig løsning fordi man er mange virksomheder til at betale for vagten der ved hjælp af vores intelligent software kan overvåge mange områder på samme tid. Med de højt placerede kameramaster har vi faktisk også et bedre udsyn end en fysisk vagt der går rundt på jorden slutter Lasse. Om Site-Security

Site-Security er et sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet virksomhedens egen bemandet vagtcentral. Overvågningen anvendes i særdeleshed til overvågning af udendørs arealer i bygge- og anlægsbranchen.


SITE-ECURITY er et dansk firma der selv producerer og yder service fra fabrikken i Esbjerg. Produkterne er tilkoblet vores egen software system.

www.sitesecurity.dk 


Enheder særlig velegnet containertyveri:

  • GO – overvågning med røgslør
  • ONE – overvågning placeret på containeren
  • HORIZON – overvågning placeret oven på container og skurby


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame