Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

1. spadestik i Middelfart

11. nov. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Midtjysk Albyg har fået fornøjelsen af at opføre et flot nyt domicil til Heatcom A/S

Del artiklen:

Så den 9. november tog vi første spadestik til byggeriet. Vi må dog indrømme at vi har ”tyv-startet” en lille smule. Som der kan ses på billederne, er det en lidt større ”spade” der har gravet bagved skiltet.

 Men, det officielle 1. spadestik blev altså taget den 9. november. Her var der fint besøg af Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen. Sammen med bygherre Jacob Christian Pedersen, ejer af Heatcom A/S, samt Kent Tang Andersen, projektleder hos Midtjysk Albyg tog borgmesteren 1. spadestik og kunne sætte gang i projektet for alvor.

Domicilet opføres med et bebygget areal på i alt 2.512 m2 og kommer til at indeholde kontor og tilhørende lager. Derudover bliver der et nedsænket rampeområde, et slusehus med rampe samt 2.800 m2 udendørs belægning. De heldige medarbejdere hos Heatcom A/S får også en dejlig tagterrasse som vender mod sydøst.

 Vi takker for tilliden og ser frem til et godt samarbejde.

_____________________________________________________________

Sidder I snart på knæene af hinanden på kontoret?

Så er det måske på tide at få udvidet lokalerne, eller måske få bygget et helt nyt firmadomicil.

Midtjysk Albyg har gennem mere end 40 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Derfor har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot udvidet de nuværende lokaler.

Vi bygger alle former for erhvervsbyggeri og industribyggeri, fra lagerhaller, industrihaller og produktionslokaler, til domiciler, kontorbyggeri, bilhuse, showrooms og idrætshaller.

Ring på tlf. 9747 3600 eller kontakt os her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame