Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Mikasa indtager Danmark sammen med SDK

21. dec. 2018 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

S.D. Kjærsgaard udvider sit sortiment af kvalitetsprodukter

Del artiklen:

S.D. Kjærsgaard udvider sit sortiment af kvalitetsprodukter med en af verdens bedste producenter af kompressionsudstyr. Den stærke japanske producent af jord komprimeringsmateriel, Mikasa, har verdensomspændende succes og ligger nr. 1 i USA og Japan. 

Mikasa bliver en del af S.D. Kjærsgaards familie af top brands, der udover Case IH og Case Construction, også tæller Dieci
teleskoplæssere, der er markedsledende i Norge, samt Promove nedbrydningsudstyr og meget mere. De japansk producerede jordlopper og pladevibratorer bliver en naturlig forlængelse af branchens behov i Danmark.
   

Mikasa, med hovedsæde i Tokyo, har siden grundlæggelsen i 1937 haft fokus på kompressionsudstyr i de lette størrelser.
Virksomheden har tilegnet sig en stadig større position i verden, og ligger nu nr. 1 i USA og Japan. Dette skyldes efter egen overbevisning balancen af høj kvalitet, fremragende præstationer og konkurrencedygtige priser.
 

Direktør hos S.D. Kjærsgaard, Palle Kjærsgaard, er godt tilfreds med at få Mikasa i hus: 

”Mikasa bygger på langvarige relationer, høj kvalitet og pålidelighed, hvilket er et værdisæt, som vi vægter højt hos S.D. Kjærsgaard”  

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame