Lyt til artiklen:

De første fem dumpere er leveret - snart kommer der tre til

00:00
Hastighed: ???x
02:54

De første fem HG E2000 dumpere til Aarsleff arbejder allerede ude på byggepladserne, og i denne måned bliver de sidste tre leveret.

Ordren lød på otte dumpere i alt og hører til den første sending af den elektriske maskinmodel fra producenten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udfordringen med de elektriske løsninger har tidligere været, at der har været en barriere omhandlende rådighedstiden og ydelsesevnen, som har haltet efter de dieseldrevne alternativer.

Et hul, der nu er blevet lukket, skriver HG i en pressemeddelelse.

rich-media-2
De sidste tre dumpere lander i august. Pressefoto.

- Vi har ventet længe på udvikling af elektriske maskiner, som på ingen måde påvirker produktiviteten og rådighedstiden i forhold til det, vi har i dag. Det har vi fået og så endda fra en dansk producent, udtaler materielforvalter Frank Skaaning fra Aarsleff.

- 12 timers driftstid gør, at vi kan accelerere udbredelsen og imødekomme vores ambition for øget ansvarlighed og bedre arbejdsforhold for vores ansatte uden at gå på kompromis med kvalitet og indsats, siger han i pressemeddelelsen.

Fokus på brugerne

Hos HG er der blevet lyttet til markedsbehovene for at sikre, at deres innovationer løser reelle, brugerdrevne udfordringer, som gør livet lettere for folk på byggepladserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den sammenhæng har HG gjort brug af princippet om co-creation og inviteret kunder og brugere indenfor for at udvikle løsninger sammen.

Aarsleff køber de første nye HG-dumpere

Se også:

Aarsleff køber de første nye HG-dumpere

Det har også været tilfældet med E2000, hvor både Aarsleff og Maskiner A/S har været medvirkende kræfter i udviklingen af den elektriske dumper.

- Hele udviklingsprocessen bag E2000 har været en fantastisk rejse. Samarbejdet med Aarsleff har været nødvendigt for at kunne levere så innovativ en dumper, som vi nu har sat i produktion, da det har gjort det muligt at optimere maskinerne til byggepladserne sammen med dem, der rent faktisk bruger dem.

- Vi er stolte over at kunne bidrage til at skabe mere elektrisk maskinel til den danske byggebranche, udtaler udviklingschef i HG, Anders Bentzen.

Stor begejstring

Hos Maskiner A/S er der stor begejstring over det arbejde og kvalitet, som HG har leveret på HG E2000, siger salgschef Tommy Bergmann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en gamechanger i elektrificeringen af byggebranchen og er et strålende eksempel på, hvad de kan indenfor innovationer, der fungerer på byggepladsen, siger han og fortsætter:

- At blive inviteret indenfor i udviklingsprocessen er et vidnesbyrd til det gode arbejde, vi sammen kan lade.

HG klar med elektrisk to-tons dumper

Se også:

HG klar med elektrisk to-tons dumper

Denne investering i elektriske dumpere er blot det seneste skridt i de tre selskabers fælles mission om at fremme en mere bæredygtig og ansvarlig byggebranche, oplyser HG.