Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

To nye Manitou til P. Olesen

28. mar. | Indrykket af Scantruck A/S

Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner A/S har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere.

Del artiklen:

Et af landets største nedbrydningsfirmaer, det familiedrevne P. Olesen og Sønner A/S i Hovedgård, har for kort tid siden fået leveret to nye Manitou rotationsteleskoplæssere, og de første erfaringer med maskinerne er rigtig gode, fortæller en af firmaets direktører. 

- Vi bruger maskinerne til en bred vifte af opgaver. Meget af tiden bruger vi dem til at demontere tage, for eksempel asbesttage, men også tagsten, tagplader generelt og facader, fortæller Henrik Olesen, direktør for indkøb af maskiner hos P. Olesen A/S. Han påpeger, at maskinerne især er super effektive når der skal arbejdes i højden.


Effektivt arbejde i højden

- Før i tiden kørte vi med almindelige maskiner, der ikke kunne rotere. Så skulle vi hele tiden ned på jorden og flytte maskinen bare vi skulle rykke en meter eller to. Nu kan vi stå i kurven og gøre det hele via fjernbetjeningen uden at vi skal ned fra maskinen og flytte den på hjulene, siger Henrik Olesen.

- Der er meget mere effektivisering i det her. Du kan stille maskinen ét sted, gå op i kurven, og begynde at arbejde derfra. Køre rundt på bygningen og tage en hel facade uden at skulle ned på jorden i mellemtiden for at flytte maskinen, siger Henrik Olesen, der dog samtidig påpeger, at det kræver lidt tilvænning inden man er helt dus med maskinen.

- Generelt er det ret nemt at køre med den. Det er selvfølgelig lidt noget andet end vi er vant til, men vores dygtige folk har hurtigt lært at betjene maskinen fra kurven, og det er bare meget mere effektivt for folkene fordi de ikke skal op og ned hele tiden. Med andre ord, når de mere på en arbejdsdag end de ellers ville have gjort, siger Henrik Olesen.

Direktøren fortæller et eksempel fra dagligdagen, hvor man har ryddet en boligblok markant hurtigere med det nye maskinel end før fordi man nu kan parkere teleskoplæsseren ved foden af blokken, køre teleskoparmen op til et vindue og så ellers bare lempe materialerne i skovlen og når den er fyldt sænkes skovlen ned til containeren og bliver tømt uden at maskinføreren eller en af de andre folk skal med ned. På den måde er det nye grej meget tidsbesparende.


Opgraderede teleskoplæssere

De to rotationsteleskoplæssere P. Olesen og Sønner A/S har købt er henholdsvis en Manitou MRT2260 Vision + og en Manitou MRT2660 Vision +, og de er solgt af Freddy Lange Nielsen, der fortæller, at der er sket rigtig meget nyt med Manitou på det seneste.

- I forhold til de gamle som P. Olesen og Sønner A/S havde før, er der for eksempel kommet fire trappeafsatser på maskinen nu i stedet for blot én trappe, og det gør, at det er meget nemmere at komme ned fra maskinen når den er drejet rundt. Nu er der altid en stige og en platform man kan operere fra, siger Freddy Lange Nielsen, der samtidig fortæller om en anden stor fordel ved den nye variant.

- Den har et elstik i bagenden som kan tilkobles en elstation. Det betyder, at maskinen kan køre på strøm, hvilket kan være en god idé indendøre og i tætbebyggede områder, tidligt om morgenen, i de sene aftentimer eller om natten så beboerne i området ikke generes af støj fra dieselmotoren, hvilket så også i sidste ende er godt for at få nedbragt den samlede CO2-udledning.  


Billedtekster:
1. Henrik Olesen, direktør for indkøb af maskiner hos P. Olesen A/S fortæller Kim Middelhede (til venstre) om fordelene ved de to nye Manitou rotationsteleskoplæssere.
2. Firmaet oplever mere effektivisering med de nye maskiner- man kan stille maskinen ét sted, gå op i kurven, og begynde at arbejde derfra. Køre rundt på bygningen og tage en hel facade uden at skulle ned på jorden i mellemtiden for at flytte maskinen.
3. P. Olesen A/S bruger maskinerne til en bred vifte af opgaver – bl.a. til at demontere tage, tagsten, tagplader generelt og facader.
4. Medarbejderne hos P. Olesen A/S har hurtigt lært at betjene maskinen fra kurven.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame