Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Både entreprenører og landbrug vil være elektriske

6. dec. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Stemas oplevede stor interesse på Agromek for såvel gule Wacker Neuson som røde Weidemann på batteridrift

Del artiklen:

Det har simret længe. Nu ligner det noget, der er på vej i udbrud. Folk med behov for hestekræfter i den daglige dont vil have elektriske maskiner. Producenterne melder løbende ud om nyheder på batteridrift, og såvel landmændene som entreprenørbranchen er holdt op med at sidde afventende på hænderne. De vil være elektriske.

Det fornemmede mandskabet på Stemas’ stand på Agromek tydeligt. I takt med at udbuddet af el-maskiner vokser, melder stadig flere kunder sig klar til en elektrisk slutseddel.

”Vi har set det løbende, når vi har præsenteret specielt Wacker Neusons program i mindre emissionsfrie komprimeringsmaskiner som jordlopper og pladevibratorer. På Agromek kunne vi præsentere en ny eldrevet Wacker Neuson TH 412 teleskoplæsser, som tiltrak sig en del opmærksomhed. Maskinen kom direkte fra præsentation på Bauma i München, og der var altså tale om en danmarkspremiere. Maskinen fås også som en Weidemann T4512 e i rød udgave. Vi regner med at kunne levere den i løbet af sommeren 2023”, fortæller Stemas’ direktør, Robert Kjærgaard.


Alt for lang pause

”Det var fantastisk at være tilbage på Agromek efter en alt for lang pause på fire år som følge af corona-restriktionerne. Og ikke mindst, da vi havde mulighed for at præsentere spændende nyheder, som vi har med hjem fra verdens største entreprenørmesse, Bauma i München for kort tid siden”, siger Stemas-direktøren.

”Tilslutningen fra et stort, maskininteresseret publikum var fantastisk. Alle fire åbningsdag fornemmede vi en rigtig god stemning og stor interesse for at se, hvad udstillerne nu havde med at byde på. Undervejs solgte vi også flere maskiner direkte på udstillingen. Vi kan også kun erklære os godt tilfredse med besøgstallet på lige godt 40.000. Så det hele mindede om en af de rigtig gode Agromek’er fra gamle dage”, siger Robert Kjærgaard.


Billedtekster:

1.

Der var stor interesse både for røde Weidemann- og gule Wacker Neuson-maskner på Agromek.


2.

Stor interesse for det brede program fra Wacker Neuson, som også er fremme i skoene med elektriske muligheder. 


3.

Det lille ”e” bevæger sig ind i flere og flere modelbetegnelser som markering af, at nu snakker vi altså elektrisk. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame