Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Buus Anlægsgartner valgte igen at købe maskinstyring fra Moba

4. feb. 2019 | Indrykket af Moba Danmark ApS

Jesper Miller hos Buus Anlægsgartner A/S, har netop givet genvalg til MOBA XSITE® PRO 2D.

Del artiklen:

Maskinfører Jesper Miller kunne selv bestemme mærket og det meste af udstyret på sin nye gravemaskine. Han havde flere modeller på prøve, men der var ikke tvivl om maskinstyringen. Det skulle være XSITE® PRO 2D fra MOBA og dermed den nyeste version af det system, som han kendte i forvejen.

- Et 2D-system passer rigtig godt til det, som jeg laver. Jeg graver rigtig meget ud og laver forarbejde til belægning. For det meste arbejder jeg alene, og med MOBA XSITE® PRO 2D systemet sparer jeg mange ture ud og ind af maskinen for at måle ud med laser.

- Nu kan jeg køre efter en laser eller et andet fast udgangspunkt og lave 2-vejs fald og forskellige niveauer. Jo bedre jeg kan forberede det for belægningsfolkene, jo lettere er det for dem at færdiggøre, siger Jesper Miller.

- Når jeg har valgt MOBA XSITE® PRO 2D igen, hænger det sammen med, at jeg kender det, og at jeg kender folkene bag. De giver en rigtig god introduktion, når der kommer nye opdateringer, og de følger op på eget initiativ. Det er rigtigt rart, siger Jesper Miller.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame