Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Håndholdt computer til entreprenøren

16. apr. 2019 | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Trimble T10 tablet er en integreret i Trimble Connected Site portefølje der strømliner arbejdsgangen

Del artiklen:

Trimble har forenklet dataprocesserne i marken og fjerner dermed behovet for flere dyre enheder. Når du kombinerer Trimble T10 Tablet med Trimble Siteworks software, kan du koble dig på Trimble Connected Site for 2-vejs datakommunikation mellem kontor og byggeplads, via email eller internet, dette gør at du kan arbejde hurtigere, reducere ventetider og øge produktiviteten med det mål at opnå et bedre afkast af din investering. 

Siteworks software – optimeret til T10 Tablet

Trimble Siteworks software er udviklet til at give den ultimative brugeroplevelse af funktionerne i Trimbles T10 tablet. Den brede 10.1″ skærm er fuldt udnyttet for til enhver tid at vise et knivskarpt og tydelig billede af opgaven, selv i solskin.

Tidsbesparende

Det er nemt at arbejde med en tablet-pc med indbyggede tilkoblingsmuligheder. Det giver mulighed for hurtige opdateringer af design/dataændringer i marken. Ændringerne kan leveres direkte tilbage til kontoret til godkendelse eller som dokumentation.

Robust

Trimble T10 tablet er designet specielt til at tage med på farten og til at udføre forskellige opgaver ude i marken. Den er ekstremt robust, har lang batteritid samt en solid harddisk der kan tåle slag og vibrationer.

Alt-i-en

Trimble T10 tablet kører på Windows 10 og har tekniske specifikationer på niveau med high-end laptops. Dette gør at afvikling af anden software som f.eks. Windows Office og Trimble Business Center foregår helt problemfrit. Trimble T10 kan desuden kobles til dockingstation for at lette anvendelsen på kontoret sammen med ekstern skærm, tastatur osv. 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame