Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Advarsel: Undgå indbrud på arbejdspladsen under din juleferie

17. dec. 2021 | Indrykket af SITE-SECURITY

6 forslag til at undgå tyveri fra udendørs arbejdspladser

Del artiklen:

Når de mørke vintermåneder kombineres med juleferien, efterlades områder øde og uden opsyn. Det skaber de perfekte forudsætninger for tyveknægte. Noget der hvert år rammer danske arbejdspladsers udendørs arealer. 


- Mange virksomheder har installeret et alarmsystem der sikre deres bygninger indvendig. Desværre glemmer en del at sikre deres udendørs arealer, fortæller Lasse Østergaard-Jensen der er sikringsekspert ved SITE-SECURITY. Lasse fortætter: Der er dog en del tiltag som virksomhederne selv kan gøre for at nedbringe risikoen for ubudne gæster.


I dette blogindlæg får du derfor:

6 konkrete forslag til, hvordan du får tyveknægtene til at gå udenom din arbejdsplads.


# 1: Blokere flugtveje 

Tyves største bekymring er, at blive opdaget og taget på fersk gerning. De foretrækker derfor at have mange flugtveje tilgængelige. Har I mange veje og/eller stier, så overvej om I kan blokere dem. Dette kan nemt gøres ved fx at stille et køretøj på tværs. En mulighed er også, at opsætte midlertidig byggeplads hegn. Pas dog på, at du ikke placerer blokeringerne således, at området ser forladt ud.


# 2: Reducer antallet af gemmesteder 

Tænk i hvor tyven har mulighed for at gemme sig. Forsøg så at fjerne gemmestederne. Måske du har nogle ting eller maskiner som kan flyttes indenfor julen over. Har du affald stående, er det også en god idé at få det kørt væk.


# 3: Sæt lys på området 

Tyve er mere sårbare i oplyste områder. Overvej derfor om du har, noget udendørs belysning som kan stå tændt eller endnu bedre være sensor styret. Mange har kraftige LED         arbejdslamper stående på et værksted. Overvej om de i juleferien kan gøre nytte udenfor. Hæng dem fx op på en gavl så de kan oplyse et stort areal.

          

# 4: Sociale medier 

Inden I poster et opslag på de sociale medier om, at I holder juleferie, så genovervej jeres taktik. Måske denne information i virkeligheden slet ikke vigtig. Skal kunderne have informationen så videregiv den et sted hvor ikke alle kan læse det. Måske en mail, SMS eller et nyhedsbrev kan benyttes i stedet for. Husk I øvrigt, at tyve også kan høre jeres telefonsvarerbesked om at I holder julelukket.


# 5: Fjern og mærk værdier 

Har I værdier stående udenfor, så flyt dem indenfor hvis det er muligt. Og stil dem så de er svære at se. Det samme gælder de værdier, der i forvejen står indenfor. Det er i øvrigt         en god idé, at mærke jeres værdigenstande eller i det mindste notere deres serienummer.


# 6: Vagter der holder øje 

For de virksomheder hvor det ikke er muligt at flytte værdigenstandene indenfor, er det en god idé at benytte vagter. Fysiske vagter kommer typisk og rundere området én eller flere gange i døgnet. Dette er ofte en dyr post, men til gengæld kan vagten overmande tyven mens vedkommende er i aktion.


Et mere prisvenligt alternativ er, at få opsat aktiv overvågning. Dette er overvågningskameraer der er tilkoblet en bemandet vagtcentral.Herfra kan vagten anråbe de ubudne gæster der dukker op. I disse tilfælde forlader tyven i 99% af tilfældene området helt tomhændet. I den sidste 1% vil en fysisk vagt eller politi blive tilkaldt.


Om SITE-SECURITY

SITE-SECURITY er et dansk sikkerhedsfirma der på abonnementsbasis udlejer enheder til aktiv overvågning. Overvågningen er altid er tilkoblet virksomhedens egen bemandet vagtcentral. Overvågningen anvendes i særdeleshed til overvågning af udendørs arealer for at undgå tyveri og hærværk 

www.sitesecurity.dk OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame