Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

1. spadestik hos Acupanels i Aulum

5. jan. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Hos Acupanels i Aulum har de fået vokseværk som skal have bygget nyt domicil

Del artiklen:

Midtjysk Albyg har fået den store fornøjelse at opføre deres nye hovedkontor. Byggeriet skal rumme kontor og administration, samt lager og produktionslokaler. I alt et bruttoetageareal på 6.684 m2, samt 4.650 m2 belægnings sten. 

Acupanels tager altid udgangspunkt i bæredygtige materialer for at sikre, at vi hjælper hinanden med at passe på kloden, og derfor har de også valgt en bæredygtig løsning til deres nye domicil. Her opføres både kontor- og administration samt lager- og produktionsbygning i præfabrikerede træelementer. 

Vi takker for tilliden.

______________________________________________________________________

Sidder I snart på knæene af hinanden på kontoret?

Så er det måske på tide at få udvidet lokalerne, eller måske få bygget et helt nyt firmadomicil.

Lad Midtjysk Albyg stå for byggeriet af jeres nye domicil. Som specialister i domicilbyggeri har vi erfaring fra mange større og mindre virksomheder, som gennem årene alle har haft særlige krav og forventninger til deres nye domicilbyggeri. Vi har stor erfaring inden for domicilejendomme og domicilbyggerier og ved derfor også hvor vigtigt det er, at hver enkelt byggeri tilpasses unikt til virksomhedens behov. Midtjysk Albyg bygger over hele landet.

Ring på tlf. 9747 3600 og få en snak om jeres byggeprojekt, eller klik her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame