Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Danmarkspremiere på ny kraftfuld elektrisk stamper

9. jan. | Indrykket af Maskiner A/S

Oplev den nye AMMANN eATR68P hos Maskiner A/S på Kloakmessen 2024

Del artiklen:

D. 25. januar åbner dørene til Kloakmessen, og i år er der en ekstra særlig grund til at besøge Stand A-1232 hos Maskiner A/S. Vi er stolte af at præsentere Danmarkspremieren på AMMANN eATR68P stamperen - et nyt værktøj til byggepladsen, der kombinerer imponerende komprimeringskraft, førsteklasses komfort og nu også elektrisk innovation.

Ammann eATR 68 har en kraft, der kan konkurrere med benzinversionen af maskinen. Begge modeller har en slaghøjde på 65 mm og en slagfrekvens på 11 Hz. Centrifugalkraften i e-stamperen er 11,5 kN, sammenlignet med 13 kN i benzinversionen.

Salgschefen hos Maskiner A/S, Tommy Bergmann, ser frem til at præsentere det nye produkt på messen. "Vi er begejstrede for at kunne tilbyde og præsentere vores kunder for en stamper, der ikke kun er kraftig, men også miljøvenlig. ”

Besøget på Stand A-1232 vil ikke kun byde på den spændende premiere af AMMANN eATR68P. Maskiner A/S ser frem til at præsentere et nøje udvalgt sortiment af vores produkter, der spænder over flere mærker og kategorier.

Så tag vejen forbi Maskiner A/S' stand og oplev styrken i vores alsidige produktportefølje. Udforsk Yanmars kompakte og stærke minigravere, HGs robuste dumpere og AMMANNs innovative komprimeringsmateriel, der tilsammen definerer et stærkt set-up af maskiner til bygge og anlægsbranchen. 

Vores engagerede team står klar til at dele ekspertise og skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Vi ser frem til at møde dig på messen, hvor vi kan gennemgå dine projektmål, besvare dine spørgsmål og sammen udforske, hvordan vores maskiner kan styrke din hverdag. 



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame