Lyt til artiklen:

WaterCare klar med produktopgraderinger

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

Ny pumpebrønd og udskillerprogram skal gøre arbejdet lettere for kloakmesteren og grossisten.

WaterCare ApS lancerer en ny pumpebrønd med korrugeret top og et nyt komplet udskillerprogram, der er godkendt til tung trafiklast.

Produkterne løser de samme problemstillinger, men der er alligevel sket en klar opgradering på et særligt punkt: Der er i højere grad taget højde for dem, der skal håndtere produkterne, og dem, der skal gennemføre projekterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Ø600 pumpebrønd er udstyret med en korrugeret top. Kloakmesteren kan derfor med den nye pumpebrønd afslutte pumpebrønde med standard karm og dæksel og således lave en finish i samme design som andre brønde på grunden. På den måde vil design og løsning være ens, uanset om pumpebrønden udføres i belægning eller i plæne.

Den nye udskiller har indbygget slamfang, er testet og godkendt til tung trafiklast og kan leveres komplet med godkendt dæksel og lovpligtig alarm. Grossisten kan således sælge en let håndterlig, komplet en-i-alt-løsning til sine kunder. Ligeledes tilbydes olieudskilleren nu med bypass faktor 5 og faktor 10 som en standard hos Watercare.

- Førhen tænkte vi meget på problemløsning, men ikke på dem, der skal løse dem. Med den nye pumpebrønd og det nye udskillerprogram gør vi livet nemmere for vores grossister og for kloakmestrene, siger Nick Rønsner, salgsdirektør, WaterCare.

Watercare vil bruge februar måned til at sikre den rette hjælp til grossisterne, så produkterne ligger på deres hylder, når sæsonen går i gang i marts.