Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Der er et nyt medlem i Trimble-familien af integrerede modtagere

11. mar. | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Du kan her opdage den nye Trimble R580 GNSS Smart Antenne, som er lillebror til Trimble SPS986 eller Trimble R780 GNSS Smart Antenne.

Del artiklen:

Nøjagtighed, du kan stole på

R580 anvender Trimble ProPoint® GNSS-teknologi til at levere positionsbestemmelse af undersøgelseskvalitet på vanskelige steder, hvor andre GNSS-systemer giver upålidelige fejl. Bevar kvaliteten og integriteten af dit arbejde med Trimble EVEREST™ Plus, som identificerer og fjerner uønskede multipath-signaler. Hav tillid til at udfordre GNSS-miljøer såsom trækroner og overbelastede byggepladser, og få de resultater, du har brug for.

Understøttelse af alle konstellationer

Forøg driftstiden og opnå større nøjagtighed i forskellige miljøer ved hjælp af den afprøvede Trimble Maxwell™ 7-chipsætteknologi, der gør det muligt for hurtig behandling, anti-spoofing-funktion og evnen til at spore alle tilgængelige GNSS-satellitkonstellationer: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS og SBAS.

R580 integreres ubesværet med Trimble Siteworks-software og Trimble dataindsamlere, så alle på byggepladsen kan anvende de samme data og få adgang til de samme arbejdsgange.

Applikationer

R580 muliggør en bred vifte af opgaver inden for feltmåling, hvilket hurtigt giver nivellører, bygningsinspektører, tilsynsførende og formænd evnen til at være mere effektive på marken. Med R580 og Siteworks kan du:

  • Bestemme skær/fyld til en designhøjde
  • Udføre afsætningsopgaver eller opmåling af vejfunktioner og sideskråninger
  • Måle fremskridt og beregne mængder af lagret materiale
  • Udfør målinger efter opførelsen, kontrol af niveauer og tykkelseskontroller
  • Registrer elementer med attributter, billeder og mængder

Ved hjælp af din smartphone kan du hurtigt tjekke modtagerens sundhedstilstand og status med Trimble GNSS Status App. R580 holder dit personale i gang uden at spilde tid på GNSS-vedligeholdelse.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame