Lyt til artiklen:

Formand: Kloakmessen har potentiale til mere

00:00
Hastighed: ???x
03:09

Abonnementsartikel

Der er plads til både flere udstillere og større stande, siger Danske Kloakmestres formand.

Bestyrelsen i brancheforeningen Danske Kloakmestre kan ikke få armene ned efter den hidtil største succes med årets Kloakmesse.

2024-udgaven af Kloakmessen splintrede den tidligere besøgsrekord markant, da cirka 4.300 fagfolk lagde vejen forbi udstillingen i løbet af de to messedage. Kloakmessens formand tror på, at besøgstallet kan vokse endnu mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Danske Kloakmestre, som står for Kloakmessen, i en pressemeddelelse.

- Selv om vi i år slog den gamle besøgsrekord med godt og vel 1.000 flere gæster, end for to år siden, vil der være plads til endnu flere både besøgende og udstillere fremover.

- Kloakmessen har helt klart potentiale til mere, siger Danske Kloakmestres formand, Flemming Geipel, i pressemeddelelsen.

Fagligt relevante stande

Formanden tror, at Messe C godt kan skaffe plads til flere udstillere.

- Men vi vogter over, at der skal være en skarp linje, så de besøgende fagfolk har sikkerhed for, at messen kun har fagligt relevante stande. Samtidig er der en klar tendens til, at mange udstillere ønsker at vise flere produkter frem og derfor ønsker større stande, siger Flemming Geipel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Formand for Danske Kloakmestre, Flemming Geipel. Pressefoto.

Formanden fortæller, at udstillerne var gode til at dele budskabet om Kloakmessen på sociale medier, at arrangørerne kørte hårdt på med markedsføringen, og at mange flere besøgende forudbestilte deres adgangsbilletter.

Nu lanceres ny kloakeftersynsordning

Se også:

Nu lanceres ny kloakeftersynsordning

- Nu er Kloakmessen kørt helt på plads, og der er ikke længere tvivl hos Danske Kloakmestre om, at der også skal være en messe igen om to år. Kloakmessen er blevet et fast element i kalenderne hos både kloakmestrene og udstillerne, siger Flemming Geipel.

Område for el-maskiner

Et af messens nye tiltag var et specielt område for elektrisk drevne maskiner.

rich-media-5
Der var rig mulighed for at teste de forskellige el-maskiner på demoarealet. Pressefoto.

Det blev ifølge Danske Kloakmestre modtaget særdeles positivt af både udstillere og messegæster.

Kloakmessen introducerer demoareal til el-maskiner

Se også:

Kloakmessen introducerer demoareal til el-maskiner

Kloakmestrenes formand kan godt forestille sig, at Kloakmessen fremover vil få flere nye elementer i takt med den grønne omstilling og det øgede fokus på de klimaforandringer, som kloakbranchen har en nøglerolle i at tackle, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sjette gang i Fredericia

Det var sjette gang, Danske Kloakmestre og Messe C sammen afviklede Kloakmessen i Fredericia.

- Kloakmessen 2024 havde samme antal udstillere som messen for to år siden, men på flere kvadratmeter. Det er et godt tegn, som fortæller om udstillere, der føler, at de har værdi af messen og ønsker at præsentere sig selv og deres produkter bedst muligt, siger Flemming Geipel.

Stor fremgang for Kloakmessen 2024

Se også:

Stor fremgang for Kloakmessen 2024

Kloakmessen blev oprindelig født som en intern begivenhed i forbindelse med kloakmestrenes årlige generalforsamling, hvor nogle håndfulde leverandører til kloakbranchen viste produkter frem.

Siden fulgte en egentlig messe på Hotel Pejsegården i Brædstrup, inden Kloakmessen fandt sin faste placering hvert andet år i messecentret i Fredericia.