Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Brødrene Dahl introducerer VOTEC-rørkoblinger

26. jan. | Indrykket af Brødrene Dahl

Virksomhedens butikker kan som de eneste i branchen herhjemme tilbyde VOTEC`s stærke kvalitetsprodukt.

Del artiklen:


Rørkoblinger fra VOTEC er netop blevet tilgængelige på hylderne i Brødrene Dahls butikker, efter at man har indgået en eksklusivaftale med en stor tysk producent. Koblingerne, der er ideelle til samling af rør i forskellige størrelser og materialer, vil desuden kunne leveres dag til dag fra Centrallageret i Randers.

-Der er tale om et tysk kvalitetsprodukt fra en producent, der gennem mange år har specialiseret sig i rørkoblinger, siger Jonas Andersen, kategorichef i Vand & Kloak hos Brødrene Dahl, og tilføjer, at den korte afstand til producenten desuden er med til at styrke leveringssikkerheden.

Han peger også på, at koblingerne er fremstillet af EPDM-gummi og dermed meget fleksible, samt konstrueret med forstærkede spændbånd af rustfrit syrebestandigt stål og produceret iht. EN 16397. Alt i alt giver det kunden en stor tryghed ved produktet. 

-Sikkerheden er naturligvis af stor betydning, da der ofte er tale om byggeprojekter, hvor rørene og dermed koblingerne kommer til at lægge flere meter under jorden. Det skal med andre ord virke første gang, og her er VOTEC`s kvalitet helt afgørende, understreger Jonas Andersen.

Den store tillid til VOTEC betyder, at Brødrene Dahl i den kommende tid vil udvide sit sortiment herfra til flere andre produkttyper.

VOTEC-koblinger fås fra 32 mm og op til 385 mm.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame