Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Der var gang i både Wacker Neuson og Weidemann til Kloakmessen og åbent hus

29. jan. | Indrykket af Stemas A/S

Travle dage for Stemas

Del artiklen:

En erfaren stab af Stemas-folk fik sved på panden på to dages travl kloakmesse i Messe C i Fredericia, og samtidig holdt kolleger åbent hus på hjemmebane i Stemas’ afdeling lidt sydligere i Fredericia. Stemas Fredericia forlængede maskin-kiggeriet for interesserede, der ville mere end Kloakmessen, og det var ikke uden resultat.

”Da vores kolleger begyndte at lukke ned efter en lang messedag, bød vi til åbent hus i Fredericia-afdelingen. Det lå jo lige til højrebenet at give interesserede muligheden for lidt ekstra-tid med Wacker Neuson- og Weidemann-maskiner, når de nu var kommet til byen. En af gæsterne kvitterede med bestilling af en Weidemann-minilæsser”, fortæller salgskonsulent Kasper Elvekjær i Fredericia-afdelingen.


Travlhed i kloakken

Det var dog hans kolleger i Messe C, der oplevede den voldsomste travlhed. Begge messedage vrimlede det med besøgende både på messen og på de to Stemas-stande. Der var nemlig Wacker Neuson og Weidemann at se såvel ude som inde. Og inde i den store messehal var Stemas også to steder.

”Kloakmessen fulgte den grønne trend og etablerede et areal til demonstration af el-drevne maskiner. Det benyttede vi os af og præsenterede både minigraver og forskellige komprimerings-maskiner fra Wacker Neuson. Det var absolut ikke forgæves. Vi solgte både pladevibratorer og stampere på Kloakmessen”, siger salgskonsulent Peter Røjkjær.

Med Kloakmessen rykkede Stemas i øvrigt proppen af for årets udstillinger og dyrskuer. I marts udstiller Stemas både på Agro Nord i Aars og på Hest & Rytter i Herning. Fagmessen El & Teknik i Odense får besøg i maj, og så går det ellers slag i slag med dyrskuer og andre udstillinger landet rundt med bl.a. Entreprenør & Håndværksmessen, til Stemas-folkene runder af med den store landbrugsudstilling Agromek i Herning i slutningen af november. 


Find nærmeste salgskonsulent her.


Billedtekster:

1.

Salgskonsulent Poul C. Pedersen gav en hånd med ved åbent hus-arrangementet i Stemas-afdelingen i Fredericia. Og fik en ordre på en Weidemann-læssemaskine.


2.

Salgskonsulenterne Kristen Holst Outzen (til venstre) og Peter Røjkjær havde godt gang i præsentation og salg af det store Wacker Neuson-program på Kloakmessen.


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame