Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Knuserkæmpe bygger op med nye neddelere

22. aug. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

McCloskey har for alvor fået ram også på de blødere materialer til genbrug

Del artiklen:

Barske maskiner med speciale i knusning og sortering af beton, murbrokker, asfalt og andre hårde materialer, som rigtigt behandlet kan glide ind i det cirkulære kredsløb til genbrug, stod indtil for godt et par år siden alene på menukortet hos den irske maskinproducent McCloskey. Det er der effektivt lavet om på, efter at fabrikken lancerede materiel også til de blødere værdier. McCloskey udvidede sortimentet til også at omfatte neddelere.

”Det ser ud til at være en rigtig god idé. McCloskeys produktion af neddelere er fortsat under opbygning, men programmet omfatter nu de første tre modeller, og kvaliteten ser ud til fint at leve op til McCloskeys gode renommé fra knuserne og sortererne. Vi har den første maskine ude at køre hos genbrugsvirksomheden Norreccos afdeling i Odense, og den lever helt op til forventningerne”, fortæller produktchef Morten Gren Pedersen hos Scantruck A/S, som er dansk McCloskey-importør.

Hos Norrecco tygger McCloskey-neddeleren sig daglig igennem tonsvis af bygge- og anlægsaffald i form af gulvtæpper, paller, trækasser, rør, store og små dimser og alt andet, der ikke er bestemt for firmaets knusere til hårdere materialer. En materialehåndteringsmaskine fodrer den 35 tons grønne maskine, som begærligt tager imod og kværner alt med roterende knive. McCloskey ES-250 er en to-valset maskine, og knivene på de dobbelte aksler kører asynkront i begge retninger for at sikre optimal effektivitet.

Anden kapacitet
De aggressive tænder gør sammen med det ekstra dæk en markant forskel i forhold til den neddeler, som Norrecco kørte med tidligere.

”Vi kan sagtens mærke, at McCloskey’en har en helt anden kapacitet. Vi kører alt muligt industriaffald igennem, og på en god dag neddeler den omkring 400 kubikmeter. Maskinen har absolut ingen problemer med at følge med tempoet i læsningen”, fortæller formand Johnny Andersen hos Norrecco i Odense.

Han er godt tilpas med at have gjort det nye irske bekendtskab.

”Jeg havde kun set knuserne fra McCloskey og kendte slet ikke mærket som neddeler”, siger Johnny Andersen.

Større behov
”Det er jo også en helt ny division i virksomheden, og det er kun et par år siden, McCloskey meddelte, at der var neddelere på vej. Det har betydet, at vi har få en ny kundegruppe, som vi ikke har haft så meget fat i tidligere. Men tendensen er jo, at alt så vidt muligt skal genbruges, og derfor er der blevet et større behov for effektive maskiner”, konstaterer produktchef Morten Gren Pedersen hos Scantruck.

Foruden ES-250 rummer McCloskeys neddeler-program også den lidt mindre, men ligeledes to-akslede ES-200, som Morten Gren Pedersen regner med at se blandt mange McCloskey-maskiner på entreprenørmessen Bauma i München i oktober. Samt ESS-300, som er i samme vægtklasse som ES-250’eren, men er enkelt-akslet og dermed med mulighed for at aflevere mere findelte materialer.


Billedtekster:

1. Det kan fint blive til i omegnen af 400 kubikmeter neddelt industriaffald i løbet af en dag.

2. Johnny Andersen er formand på Norrecco-pladsen i Odense. Her har han stiftet positivt bekendtskab med neddelerne fra McCloskey.

3. Der fodres hos Norrecco i Odense, og McCloskey ES-250 tager begærligt imod. Materialerne tygges af aggressive knive, som kører asynkront i begge retninger, og dermed minimeres risikoen for, at maskinen stopper til.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame