Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ny distriktschef med 30 års erfaring

22. sep. 2022 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Peter Gravesen skifter til Liebherr hos Johs. Møllers Maskiner A/S

Del artiklen:

Peter Gravesen, 45 år, er tiltrådt hos Johs. Møllers Maskiner A/S som ny distriktschef for Nordjylland.

Han behøver ikke den store introduktion. Maskinbranchen kender ham i forvejen. Alligevel er det nyt for Peter Gravesen at beskæftige sig med andre entreprenørmaskiner end mærket Volvo. Det har han gjort i 30 år. Nu har han skiftet mærke til Liebherr.

”Jeg har altid fulgt med udviklingen, når det gælder Liebherrs maskiner. Det er et stort kvalitetsmærke som jeg har haft stor respekt for og jeg glæder mig rigtig meget til at sælge disse maskiner. Samme respekt har jeg for firmaet Johs. Møllers Maskiner A/S, som har et rigtig godt ry for stor seriøsitet blandt maskinfolket”, siger Peter Gravesen.

Allerede da han forlod folkeskolen, var Peter Gravesen klar over, at fremtiden skulle være store maskiner. Han kom direkte ud af skolen og i lære på værkstedet hos Volvo. Siden blev han udekørende montør i en halv snes år og rykkede så ind i salgsafdelingen.

”Den 1. august var det 30 år siden, jeg startede hos Volvo, og så følte jeg, at det var tid til at tage hul på et nyt kapitel. Nu glæder jeg mig til kontakten med de mange nordjyske Liebherr-kunder i rigtig mange år fremover”, siger den nye distriktschef. 

Peter Gravesen er i øvrigt ikke typen, der ligger på den lade side. Når han ikke sælg entreprenørmaskiner, passer han fritidslandbruget med kødkvæg og nogle heste. Han brænder for foreningsarbejde og er i øjeblikket næstformand i AaB Ishockey og kasserer i det lokale vandværk. Han er gift med Susanne, og tilsammen har parret tre børn mellem 18 og 20 år.


Billedtekst:

Peter Gravesen – ny Liebherr-distriktschef i Nordjylland for Johs. Møllers Maskiner A/S.  
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame