Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Interesse for entreprenørmaskiner ligger i blodet

6. mar. 2023 | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Malthe er entreprenørmekanikerelev hos H.P. Entreprenørmaskiner. ”Jeg har altid interesseret mig for maskiner.

Del artiklen:

Malthe er entreprenørmekanikerelev hos H.P. Entreprenørmaskiner. ”Jeg har altid interesseret mig for maskiner. Min familie er interesseret i entreprenørmaskiner, så man kan sige, at det ligger i blodet”, fortæller Malthe og fortsætter, ”derfor var det helt naturligt, at jeg sagde ja, da jeg fik tilbudt en læreplads her hos H.P. Entreprenørmaskiner".

”Der er ikke to dage, der er ens,” fortæller Malthe, ”den ene dag går jeg på værkstedet og klargør en ny 20 tons gravemaskine til en kunde, og dagen efter står jeg og reparerer eller tager i marken for at yde service på en 50 tons maskine. Jeg bliver dagligt udfordret og det er specielt fedt at komme ud til en kunde og løse problemet på en maskine, der står stille, så kunden får så kort en liggetid som muligt”.

Hos H.P. Entreprenørmaskiner tror man på sine elever. ”Hvis man tager ansvar, får man ansvar og respekt,” siger Malthe, ”jeg er glad for at være her. Jeg får lov til mange ting og er omgivet af gode kollegaer. Det er en super uddannelse, hvor både teori og praksis kombineres”.

En måneds ophold i Nuuk

Malthe har været på en måneds ophold i Nuuk, hvor han sammen med sine kollegaer fra H.P. Entreprenørmaskiners afdeling i Nuuk kørte ud til kunder for at yde service og foretage reparationer på deres maskiner. Malthe fortæller, at det har været et lærerigt ophold, hvor han har stået overfor andre udfordringer i et mere ekstremt miljø, end han er vant til hjemme i Danmark. Det har været sundt og en lærerig oplevelse for ham at være afsted og stå med ansvaret for at en opgave blev løst. ”Det er bestemt ikke et ophold, jeg ville være foruden”, afslutter Malthe, ”jeg er glad for, at jeg fik muligheden for også at se lidt at Grønland og opleve den grønlandske kultur”.

Når Malthe om et års tid får sit svendebrev, håber han på at få lov til at blive hos H. P. Entreprenørmaskiner, inden han en dag vil være selvstændig og starte sin egen virksomhed.

Kunne du tænke dig at være H.P. Entreprenørmaskiners nye elev og kollega med Malthe?

H.P. Entreprenørmaskiner søger nemlig en ny entreprenørmekanikerelev med start snarest muligt til vores afdeling i Horsens. Hvis det er noget for dig, får du:

  • En spændende og lærerig læretid
  • Gode og kompetente kollegaer, der er parate til at hjælpe og guide dig
  • Mulighed for faglig læring og personlig udvikling
  • En eftertragtet uddannelse baseret på både teori og praksis

Læs mere om elevstillingen her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame