Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Scantruck til Have & Landskab med maskiner fra mange hylder

18. aug. 2023 | Indrykket af Scantruck A/S

Fire store maskinmærker får plads på standen i Slagelse

Del artiklen:

Gravemaskiner, læssemaskiner, både konventionelle teleskoplæssere og nyeste model på el-drift samt en platformlift på edderkoppeben lægger an til at sætte kursen mod Slagelse. Scantruck A/S hiver noget ned fra mange hylder til årets store maskinbegivenhed, Have & Landskab 2023. Messen afvikles den 30. og 31. august samt 1. september på Jernbjerggård i den nordlige ende af Slagelse.

”Vi importerer og forhandler faktisk vidt forskellige maskiner af ikke færre end ni internationale mærker, men vi målretter naturligvis udvalget Have & Landskab, så vi rammer udstillingens publikum optimalt. Derfor har vi ikke mindst anlægsgartnerne i tankerne, når vi læsser maskintransporterne til Slagelse. Men også kommunerne, både små og store entreprenører, boligselskaber, kirkegårde og håndværkere med opgaver i højden er med i overvejelserne”, fortæller Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

 

Ringsted styrer

Scantruck har fast tradition for at stille op, når der kaldes til kallas i Slagelse. Igen i år er det maskinfirmaets østdanske afdeling i Ringsted, der snupper tøjlerne og bliver den udfarende kraft, men naturligvis med backup fra hovedkvarteret i Skive.

”Det bliver vores Ringsted-afdeling, der kommer til at stå for standen, men med mandskab både fra øst og vest. Så det bliver muligt at give håndslag på maskiner både på sjællandsk og jysk. Som ved tidligere Have & Landskab forudser jeg, at en del af gæsterne i Slagelse benytter sig af lejligheden til også at kigge ind i vores afdeling i Ringsted og også se på andre maskiner. Der er kun en snes minutters kørsel fra messen i Slagelse til Scantruck på Kærup Parkvej i Ringsted, siger Dennis Faurby.


Komatsu og Manitou

Det bliver de to absolutte hovedmærker Komatsu og Manitou, der kommer til at dominere på Scantruck-standen. Den japanske mastodont Komatsu bliver repræsenteret med såvel gravemaskiner som læssemaskiner i både mini- og midi-segmenter målrettet udstillingens publikum.

Franske Manitou er ubetinget førende, når det handler om teleskoplæssere, og her benytter Scantruck lejligheden til at præsentere topsælgeren MT625. Den får selskab af flere familiemedlemmer.

Også tyske Weycor-gummihjulslæssere lader sig se i Slagelse, og det samme gør sig gældende for opløftende maskineri fra den italienske producent Platform Basket. Fabrikken har speciale i bæltedrevne bomlifte, som er mange håndværkeres topvalg til arbejde med montage og vedligehold i højden. Maskinerne er nemme at komme rundt med og giver stor sikkerhed for folkene i kurven, når edderkoppebene slås ud.


Billedtekster:
1. Komatsu gør også klar til at stikke skovlen i jorden i Slagelse. Her minigraveren PC20R-5 i sving.
2. Topsælgeren Manitou MT625 præsenteres på Have & Landskab.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame