Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ikke mindre end to sølvmedalje svende

6. okt. 2023 | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

To fremragende præstationer af vores dygtige tømrerlærlinge

Del artiklen:

Vi er utroligt stolte af at kunne fortælle, at vores to dygtige tømrerlærlinge Tobias B. Pedersen og Nikolaj Kirkeby Nielsen netop har bestået deres svendeprøve med glans og begge har modtaget sølvmedaljer som anerkendelse for deres fremragende præstationer. 

Vi vil gerne takke vores tømrerlærlinge for deres hårde arbejde, dedikation og engagement i hele deres uddannelsesforløb. Deres succes er en inspiration for os alle, og det er en påmindelse om, at når man sætter sig et mål, arbejder hårdt og aldrig giver op, kan man opnå fantastiske resultater.

Sølvmedaljerne, som begge lærlinge har modtaget, er en påmindelse om deres ekstraordinære talent og engagement i tømrerfaget. Disse medaljer er ikke blot et symbol på deres individuelle præstationer, men også en refleksion af den høje standard og kvalitet, som vores virksomhed stræber efter.

Vi vil også gerne takke vores erfarne tømrersvende, som har vejledt og støttet vores lærlinge på deres uddannelsesrejse. Uden jeres ekspertise og støtte ville denne præstation ikke have været mulig.

Som virksomhed er vi forpligtede til at uddanne og støtte de næste generationer af håndværkere, og vores lærlinges succes er en bekræftelse på, at vores uddannelsesprogram fungerer. 

”Vi har et ansvar for at uddanne kvalificeret arbejdskraft. Det kan ikke gøres op i kroner og ører, da det i bund og grund handler ligeså meget om at give de unge mennesker en god uddannelse og baggrund, så de kan være med til at sikre at vi også i de næste generationer kan levere et godt dansk håndværk”. siger Frants Sørensen, direktør hos Midtjysk Albyg.

Endnu engang, stort tillykke til vores to dygtige tømrerlærlinge med deres velfortjente sølvmedaljer. I har en lys fremtid foran jer.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame