Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Brødrene Dahl åbner ny butik på Bornholm

13. nov. 2023 | Indrykket af Brødrene Dahl

Grossst-virksomheden har netop rejst en pavillon i Rønne

Del artiklen:

Brødrene Dahls nye bornholmske lokaler skiller sig væsentligt ud fra virksomhedens øvrige 52 butikker landet over. Bygningen er nemlig en pavillon – primært i træ – som er opført på bare to dage.

Den ca. 700 kvm. store pavillon samt lagerhal og en indhegnet varegård på Kanegårdsvej skal dermed løse alle de opgaver, som hidtil er foregået få hundrede meter væk på Lillevangsvej. Her ønsker ejeren at benytte bygningen til andre formål.

Pavillonen er bygget i Randers af firmaet Adapteo, og de i alt 14 moduler blev tidligere på efteråret fragtet til Bornholm på hver sin blokvogn. 

En pavillon opfattes ofte som en midlertidig løsning, men i tilfældet her behøver det langt fra at forholde sig sådan. Driftschef i Brødrene Dahl, Morten Albeck, ser i hvert fald store muligheder i den nye bygning.

-Jeg synes virkelig, at vi i Rønne har fået en lækker bygning med et godt overblik, så det kan sagtens tænkes at være en løsning, der er kommet for at blive, siger han.

Dertil kommer, at pavillonen både prismæssigt og ud fra et klimaperspektiv er et attraktivt alternativ til at bygge i mursten og beton.

-Alt i alt får vi også mere plads og vil derfor som noget nyt kunne tilbyde vores kunder både el- og kølevarer. Også vores døgnservice 24/7 får vi etableret, påpeger driftschefen.

Dermed føler han sig overbevist om, at de bornholmske kunder vil tage rigtig godt imod den nye butik.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame